Usluge za prodavatelje

Imate nekretninu u Rovinju ili Istri koju želite prodati? Obratite nam se jer mi ozbiljno i stručno pristupamo prodaji svake nekretnine, a na Vama je da odaberete između osnovnog paketa i ekskluzive. Koji god paket odabrali, mi ćemo Vam pružiti brojne usluge vezane uz prodaju što uključuje prezentaciju i oglašavanje nekretnine, vođenje kupaca u razgledavanje, posredovanje u pregovorima, pripremu kupoprodajnih akata te prijepis i primopredaju nekretnine.

Ukoliko želite nekretninu brzo prodati svakako preporučamo ekskluzivni paket koji znatno skraćuje vrijeme prodaje čak i bez spuštanja cijene.

Osnovni paket

Već u osnovnom paketu ćemo kvalitetno i s mnoštvom detalja prezentirati Vašu nekretninu. Pritom ćemo je standardno opisati na 6 jezika, a svaki oglas neizostavno prate atraktivne fotografije.

Ugovor za osnovni paket se zaključuje na razdoblje tri godine uz mogućnost prijevremenog raskida ali i produljenja istog.

Ekskluzivni paket

Odlučite li se na ekskluzivni paket Vašu nekretninu možemo još kvalitetnije prezentirati navodeći pritom točnu lokaciju. Ekskluziva znači da Vašu nekretninu dajete na prodaju isključivo našoj agenciji, ali mi se na tome ne ograničavamo! Svaku nekretninu za koju imamo eklskluzivna prava oglasiti će i mreža naših partnera u zemlji i inozemstvu, a Vi ne morate sami zivkati brojne agencije već to prepustite nama.

Razmišljate li o prodaji, dođite na neobavezan razgovor, tu smo za Vas! Kontaktirati nas možete na telefon +385 052/840-456, mobitel +385(0)91/938-6003 ili ispunite ovaj obrazac i ubrzo ćemo Vam se javiti.
Niste pogledali niti jednu nekretninu. Pretražite nekretnine ovdje.
vrh stranice