O nama

Od samog početka poslovanja koji seže u 2004. godinu, prepoznatljivi smo po savjesnom i temeljitom pristupu prodaji nekretnina što se pokazalo kao uspješan recept za pozitivno poslovanje. 2006. godine agencija je postala je članicom Adriatic Group-e, da bi se 2008. god iz obrta pretvorila u društvo s ograničenom odgovornošću i preselila u novi i veći poslovni prostor. Krajem 2018.-te godine otvorili smo novi poslovni prostor u centru grada na adresi R. Daveggia 7.

Konstantno rastući broj zadovoljnih kupaca i prodavatelja, najbolji je dokaz da smo na pravom putu. Hvala Vam dragi klijenti što ste prepoznali kvalitetu naših usluga, a mi ćemo se, naravno, truditi i dalje kako bismo opravdali vaše dragocjeno povjerenje.
Agencija Portun Immobilis d.o.o. je licencirani posrednik u prometu nekretnina, uveden u registar posrednika pri HGK pod brojem 188/2009.

Gdje se nalazimo

Dolazite li automobilom u Rovinj, posjetite nas u glavnoj poslovnici na adresi Trg na križu 1, ispred koje je malo parkiralište, a koja radi od ponedjeljka do petka od 09 do 17 sati.
Adresa za GPS: Istarska 62, 52210 Rovinj, Hrvatska
Pogledajte Portun Immobilis - Glavni ured na velikoj karti.

Ako preferirate doći pješke, posjetite nas u centru grada u novoj poslovnici na adresi R. Daveggia 7.
Pogledajte Portun Immobilis - Ured u gradu na velikoj karti.

Opći uvjeti poslovanja

Sukladno odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretnina, Klasa: 001-01/07-01/128, Urbroj:001-01/07, od 2. studenog 2007. godine, agencija za posredovanje u prometu nekretninama Portun Immobilis d.o.o. (u daljem tekstu posrednik) donosi Opći uvjete poslovanja.
Više o općim uvjetima poslovanja

Disclaimer

Sadržaj internet stranica tvrtke Portun Immobilis d.o.o. i izuzimanje od odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, tvrtka Portun Immobilis d.o.o. nema nikakvu obvezu to činiti. Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. može u bilo kojem trenutku, bez prethodnog upozorenja, unijeti dodatke ili izmjene na ovim internet stranicama te isto tako ukloniti sav ili dio sadržaja s internet stranica. Sadržaj ovih internet stranica pruža se bez ikakvih jamstava u pogledu točnosti sadržanih informacija. Korisnika se izričito upozorava da internet stranica može sadržavati tipografske pogreške kao i netočne, nepotpune ili zastarjele informacije. Informacije koje se nalaze na internet stranicama korisnik koristi na vlastiti rizik. Prije svega, tvrtka Portun Immobilis d.o.o. ne prihvaća odgovornost za točnost, potpunost ili prikladnost informacija sadržanih na internet stranicama za bilo koju određenu svrhu. Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak. Ako upotreba ovih internet stranica ili upotreba informacija sadržanih na internet stranicama rezultiraju činjenicom da morate servisirati svoje računalo ili podatke, popraviti ih, zamijeniti ili na neki drugi način ispraviti, tvrtka Portun Immobilis d.o.o. izjavljuje da neće snositi troškove navedenog. Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. se također odriče odgovornosti za bilo kakve gubitke ugovora ili druge neposljedične ili posljedične gubitke koji mogu proizaći iz ovih informacija.

Autorsko pravo

Portun Immobilis d.o.o. pridržava sva prava. Crteži, zvukovi, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu. Portun Immobilis d.o.o. internet stranice sadrže i slike koje su zaštićene autorskim pravima trećih strana.
Niste pogledali niti jednu nekretninu. Pretražite nekretnine ovdje.
vrh stranice