Smještaj u Istri

Dizajnerski uređeni apartmani Petra idealni su za obiteljsko ljetovanje u Rovinju. U ponudi su dva jednosobna apartmana s 2+2 ležaja te jedan dvosobni apartman s četiri osnovna kreveta. Wi FI, klimatizacija, parking, balkon, opremljena kuhinja i ljubazni domaćini. Petra 23 sa 4 kreveta, Petra 24 sa 2+2 kreveta, Petra 25 sa 2+2 kreveta. Rezervaciju možete obaviti preko nas.
Nadomak fantastične Mulini plaže u Rovinjskoj uvali Lone, nudimo smještaj za par ili manju obitelj u ovom bungalovu. Ljetna kuhinja s roštiljem nadovezuje se na prostrani vrt bogat mediteranskim biljkama. Wi Fi, klimatizacija, parking, dvije kuhinje, vanjski tuš i travnjak s ležaljkama jamče odličan odmor na samo par koraka od centra grada. Provjerite raspoloživost na ovom linku, a rezervaciju može obaviti i preko nas.
Putujete li na odmor s prijateljima ili rodbinom, trebati će Vam nešto veće, a ova nova kuća nedaleko Barbana nudi smještaj u čak četiri spavaće sobe. Seosko okruženje, prostrana terasa, bazen, tri kupaonice i prostor za 10 osoba glavni su atributi ove kuće na istočnoj obali Istre. Više informacija.
Ljubitelji gastronomije doći će na svoje odluče li se na odmor u staroj kući nedaleko Grožnjana. Tamo naime mogu uživati u gastronomskim specijalitetima i pridružiti se kuharskim radionicama koje vodi ljubazna domaćica. Ukusno obnovljena stara kamena kuća nudi smještaj u više soba, a u blizini su brojne pješačke i biciklističke staze kao i galerije te gostionice po kojima je poznat Grožnjan. Više informacija.
Niste pogledali niti jednu nekretninu. Pretražite nekretnine ovdje.
vrh stranice