Informacije o kolačićima

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kada posjetite određene web-stranice. Na web-stranici nekretnineistrarovinj.com kolačići nam služe kako bismo saznali koji vas sadržaj zanima i kako bismo vas memorirali za buduće posjete našem web-mjestu. Tablice u nastavku prikazuju kolačiće koji se mogu spremati na računalu kada posjetite nekretnineistrarovinj.com ili neku od njezinih poddomena.

Imajte na umu da kolačići koje koristimo ne mogu nanijeti štetu vašem računalu. PORTUN IMMOBILIS d.o.o. ne sprema podatke za osobnu identifikaciju kao što su pojedinosti kreditne kartice u kolačićima koje koristimo, ali koristimo šifrirane podatke prikupljene iz kolačića u svrhu poboljšanja vašeg iskustva na našem web-mjestu. Na primjer, oni nam pomažu u prepoznavanju i rješavanju pogrešaka ili određivanju srodnih proizvoda koji će vam se prikazivati prilikom pretraživanja naših web-mjesta.

Kako biste u potpunosti iskoristili sadržaj i prilagođene značajke na web-stranici nekretnineistrarovinj.com, vaše računalo, tablet ili mobilni telefon treba prihvatiti kolačiće (i često to čini prema zadanoj postavci) jer vam određene prilagođene značajke na web-mjestu možemo osigurati samo uz pomoć kolačića.

Provjera postavki kolačića ili odbijanje

Naši kolačići ne pohranjuju osjetljive informacije kao što su vaše ime, adresa ili pojedinosti vezane uz plaćanje. Međutim, ako želite ograničiti, blokirati ili izbrisati kolačiće s web-stranice nekretnineistrarovinj.com ili nekog drugog web-mjesta, to možete učiniti uz pomoć preglednika. Svaki preglednik je drukčiji pa provjerite izbornik Pomoć u njemu (ili informacije potražite u korisničkom priručniku mobilnog telefona) kako biste promijenili preference kolačića.

Niste pogledali niti jednu nekretninu. Pretražite nekretnine ovdje.
vrh stranice