Izgradnja vila ključ u ruke | Dvije četverosobne vile u okolici Svetvinčenta

U spokojnom okruženju istarskog sela nedaleko Svetvinčenta dovršava se izgradnja ovih dvaju vila s bazenom. Svaka vila sadrži četiri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama, a u dvorištu se nalazi pravokutni bazen obložen mozaik pločicama. Kvalitetna oprema među ostalim uključuje kamene podove, kamine, hrastovu stolariju s trostrukim ostakljenjem te multi-split klimatizaciju 5+1. Izgradnja vila započela je 2017.g., a predviđeno je da se izvedu do faze "ključ u ruke" do lipnja 2018. g.  Posebnost kuće su podovi i stepenice, koji su obloženi rimskim kamenom travertinom. Kuće se opremljene namještajem koji se može kupiti po cijeni od 20.000 €. Najbliže plaže na području Fažane udaljene su oko 15 km.

Kuća 1 - cijena 370.000 EUR - PRODANO
Kuća 2 - cijena 370.000 EUR

U cijene je uključen PDV.

Kuće se grade na temelju pravomoćne građevinske dozvole izdane 2016. godine. Po okončanju gradnje, nadležno tijelo treba obaviti tehnički pregled te izdati uporabnu dozvolu, na temelju koje se kuća može upisati u katastarski operat i zemljišne knjige.

Kome su kuće namijenjene?

Kuće su posve prilagođena današnjim trendovima na tržištu iznajmljivanja te predstavljaju vrlo razuman omjer uloženo-dobiveno investitoru koji se sam ne želi sam upustiti u izgradnju. Budući gosti zasigurno će cijeniti kvalitetne prirodne materijale koji su ugrađeni u kuće, kao i blizinu brojnih atrakcija.

Niste pogledali niti jednu nekretninu. Pretražite nekretnine ovdje.
vrh stranice