loading...

Rovinj, maslinik i vinograd

Status Dodano prije mjesec dana
Položeno na blagoj jugozapadnoj padini, u okolici Rovinja, ovo poljoprivredno zemljište sastoji se od maslinika sa cca 100 stabala, vinograda sa oko 800 čokota, raznih voćki i njive ukupne površine oko 1.6 hektara.

 

15.966 m2

Zemljište

 

7 km

More

 

250.000 €

Cijena

 

15,65 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40553

Oznaka

Ključne osobine

  • Zemljište 15.966 četvornih metara
  • Tiha lokacija usred zelenog krajolika
  • Cca. 20 stoljetnih maslina sorte Buža i 80 mladih maslina sorte Leccino
  • Pravilan oblik zemljišta
  • Plaža Cisterna 7 km
 

Opis

Položeno na blagoj jugozapadnoj padini, u okolici Rovinja, ovo poljoprivredno zemljište sastoji se od maslinika sa cca 100 stabala, vinograda sa oko 800 čokota, raznih voćki i njive ukupne površine oko 1.6 hektara.

Zemljište se nalazi tik uz odlično održavan poljski put, koji prolazi duž njegove jugozapadne granice, a udaljenost do asfaltirane prometnice iznosi oko 2,5 kilometra.

U masliniku površine oko 7.000 m2 nalazi se dvadesetak stoljetnih maslina te oko osamdeset maslina starih 25 godina. Vinograd zajedno s mješovitim nasadom sa smokvama, lješnjacima i maslinama zauzima površinu oko 2.500 četvornih metara, a pored njega se nalazi i oranica površine 5.000 četvornih metara.

Poljoprivrednici i tvrtke registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti mogu, pod uvjetom da na području katastarske općine Rovinj ili Rovinjsko selo posjeduju još cca 14.000 m2 kultiviranog poljoprivrednog zemljišta, izgraditi građevinu u gabaritima koje propisuje prostorni plan.
slika
Zemljište se nalazi na predjelu Madona di Kampo
slika 
slika
Bogat maslinik idealan za nekog tko želi pokrenuti vlastitu proizvodnju maslinovog ulja
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Uz masline na zemljištu se nalazi i prostrani vinograd sa autohtonim sortama malvazije i bijelog muškata

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
250.000 €
Cijena
7.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
257.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail