loading...

Motovun, projekt modernističke vile usred maslinika

Status Dodano prije tri mjeseca
Izvanredna lokacija na samom vrhu brda, nasuprot mističnog Motovuna, savršeno je mjesto za avangardan dizajn kojim se diči ova luksuzna vila.

 

7.818 m2

Zemljište

 

35 km

More

 

618.000 €

Cijena

 

79,00 €

Cijena/m2

 

25%

Porez

 

40542

Oznaka

Ključne osobine

  • Panoramska lokacija nedaleko od Motovuna
  • Prostrana vila modernog dizajna
  • Autor projekta je renomirani arhitektonski studio
  • 4 Spavaće sobe | 4 Kupaonice | 2 WC-a | 8 Ležaja
  • Zemljište 7.818 četvornih metara
  • Brojni dodatni sadržaji - tenis, bazen, fitness
 

Opis

Izvanredna lokacija na samom vrhu brda, nasuprot mističnog Motovuna, savršeno je mjesto za avangardan dizajn kojim se diči ova luksuzna vila. Okružena hektarima maslinika te zelenim brežuljcima ukrašenim slikovitim gradićima ova vila nudi prekrasan pogled, mirno okruženje i posvemašnji mir.

Premda osnovnim konturama ovo luksuzno zdanje podsjeća na tipične istarske kuće, kamenom obložena fasada s velikim otvorima jasno daje do znanja da je namjena ove vile pružiti maksimalan komfor uz neizbježno uživanje u božanstvenom pogledu na dolinu rijeke Mirne. Upućeni znaju da se u blizini nalazi poznato stanište tartufa te izvrsne gostionice, restorani i vinski podrumi u kojima se ova delicija poslužuje. To je i jedan od razloga zašto je ovaj dio Istre već godinama popularan među kupcima luksuznih vila, koji među vinorodnim brežuljcima pronalaze svoj raj na zemlji.

Krenimo dakle sa vanjskim sadržajima koje vila nudi, a između njih najviše ističu tenis teren okružen drvoredom čempresa, beskonačni bazen, minimalistički gazebo te brojne zelene površine namijenjene šetnji, rekreaciji i igri na svježem istarskom zraku.

U etaži podruma smješten je prostor fitnesa, sobe za biljar, zatim spa zona s bazenom i jacuzzijem te saunama i prostor wc-a i strojarske tehnike. Iz spa prostora omogućen je izlaz na vanjske terase. U etaži prizemlja nalazi se dnevni prostor sa blagovaonicom i kuhinjom sa izlazom na vanjsku terasu sa roštiljem, zatim wc i prostorije gospodarstva te dnevni boravak. Na etaži kata, smještene su četiri izdašne spavaće sobe sa svojim zasebnim kupaonicama, povezane zajedničkim hodnikom.

Zahvaljujući idealnom položaju uz sam vrh brežuljka, vlasnici ove vile mogu biti potpuno sigurni da im pogled nikad neće zastrti neka druga građevina, a to je zapravo i najbolja moguća garancija očuvanja vrijednosti investicije.

Budući vlasnik kupnjom ovog projekta dobiva zemljište te svu projektnu dokumentaciju temeljem koje je ishođena građevinska dozvola, a to ostavlja mogućnost prilagodbe projekta željama investitora. Od ukupno 7.818 m2 koliko iznosi površina čitavog zemljišta, u granicama građevinskog područja nalazi se 5.710 m2, a to znači da se umjesto prezentiranog projekta na ovoj lokaciji može izgraditi nekoliko manjih vila.
slika
Panoramska lokacija pri vrhu jugozapadne padine idealno je mjesto za luksuznu vilu
slika
Za projekt vile zaslužan je poznati arhitektonski ured sa međunarodnim iskustvom. Građevinska dozvola je ishođena 2022. godine.
slika
Zemljište ispred vile je terasasto uređeno i na njemu rastu velika stabla maslina
slika
Neposredno ispred vile predviđen je atraktivan beskonačni bazen
slika
Na razini podruma se nalazi velika terasa za sunčanje
slika
Tenis teren je tu da unese malo sportskih aktivnosti

Prizemlje

U etaži prizemlja nalazi se dnevni prostor sa blagovaonicom i kuhinjom sa izlazom na vanjsku terasu sa roštiljem, zatim wc i prostorije gospodarstva te dnevni boravak

slika
Visoka staklena stijena u dnevnom boravku pružati će najbolji mogući pogled na grad Motovun
slika
U interijeru je također predviđen kamen kao obloga zidova
slika
Sve prostorije su velike, svjetle i prozračne
slika 

Podrum

U etaži podruma smješten je prostor fitnesa, sobe za biljar, zatim spa zona s bazenom i jacuzzijem te saunama i prostor wc-a i strojarske tehnike

slika 
slika 
slika 

1. kat

Na etaži kata, smještene su četiri izdašne spavaće sobe sa svojim zasebnim kupaonicama, povezane zajedničkim hodnikom

slika 
slika 
slika 
slika 

Posebnosti

slika
Minimalistički gazebo kao zona za opuštanje uz pogled na brežuljkastu pokrajinu
slika
Srednjovjekovni biser, filmski poznat gradić Motovun, udaljen je desetak kilometara
slika
Dolina rijeke Mirna poznata je po tartufima i gastronomskih zbivanjima ali i kao područje s atraktivnim biciklističkim stazama

Prilozi

Glavni projekt
Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | Podrum
kompas
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | 1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
494.400 €
Neto cijena
123.600 €
PDV 25%
618.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail