loading...

Građevinsko zemljište nedaleko Pazina

Status Na prodaju
Prodaje se građevinsko zemljište u brežuljkastom krajoliku nedaleko Pazina primjereno za izgradnju jednog seoskog imanja ili nekoliko obiteljskih kuća.

 

2.860 m2

Zemljište

 

34 km

More

 

129.000 €

Cijena

 

45,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40519

Oznaka

Ključne osobine

  • Usred brežuljaka središnje Istre
  • Predivna lokacija nedaleko od Pazina
  • Motovun 20 km ▪ Poreč 30 km
  • Zemljište 2.860 četvornih metara
  • Pogled na brežuljke
 

Opis

Prodaje se građevinsko zemljište u brežuljkastom krajoliku nedaleko Pazina primjereno za izgradnju jednog seoskog imanja ili nekoliko obiteljskih kuća. Zemljište je idealno smješteno na jugozapadnoj padini te nudi pogled na zelena polja, brežuljke i šume. Ljubitelji prirode ovdje mogu uživati u brojnim aktivnostima i ljepotama koje nudi središnja Istra, a to su šetnja i bicikliranje po brojnim uređenim stazama, posjeti nekom od poznatih seoskih domaćinstava, a za ljubitelje adrenalina tu je Pazinska jama i adrenalinski parkovi.

Zemljište je svega pola sata lagane vožnje udaljeno od brojnih plaža na području Poreča, a jednako toliko treba i do čuvenih plaža u Rabcu ili do prekrasnog Raškog zaljeva.

Prilaz do zemljišta je omogućen preko asfaltirane ceste koja se proteže duž jugoistočne granice zemljišta.

Ova lokacija idealna je za investitore koji se žele odmaknuti od turističke vreve i uživati u zelenom okruženju s pogledom na brežuljke.
slika
Pogled iz sjeverozapada
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika
Pogled iz juga
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
129.000 €
Cijena
3.870 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
132.870 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail