loading...

Građevinsko zemljište u okolici Marčane

Status Na prodaju
Na svega par minuta vožnje od tirkiznog mora po kome je poznata Duga Uvala, prodaje se građevinsko zemljište idealne veličine za gradnju obiteljske kuće ili kuće za odmor.

 

1.032 m2

Zemljište

 

2.6 km

More

 

123.000 €

Cijena

 

119,18 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40518

Oznaka

Ključne osobine

  • Zemljište 1.032 četvornih metara
  • Seoski ambijent nedaleko od Marčane
  • Plaža 3 km
  • Pula 18 km ▪ Barban 19 km
 

Opis

Na svega par minuta vožnje od tirkiznog mora po kome je poznata Duga Uvala, prodaje se građevinsko zemljište idealne veličine za gradnju obiteljske kuće ili kuće za odmor. Udaljenost od Pule iznosi samo 18 km, dok je Barban udaljen 19 km, omogućavajući vam jednostavan pristup gradskim sadržajima i pogodnostima.

Na ovoj lokaciji možete uživati u kupanju na obližnjim plažama, istražiti lokalne restorane s izvrsnom kuhinjom, posjetiti poznate povijesne lokalitete ili se baviti sportovima na vodi. Također, ljubitelji konjičkog sporta mogu uživati u jahanju u blizini.

Zemljište je povezano s asfaltiranom prometnicom, što olakšava pristup i osigurava dobru infrastrukturu u okolini.

Ako želite izgraditi svoj san o domu u mirnom seoskom okruženju, ovo građevinsko zemljište je savršen izbor za vas. Ne propustite priliku da stvorite svoj idealan dom na ovoj prekrasnoj lokaciji u okolici Marčane. Kontaktirajte nas odmah i rezervirajte svoj komadić raja!
slika 
slika
Pogled iz sjeverozapada
slika
Pogled iz istoka
slika
Javna asfaltirana prolazi uz sjevernu i zapadnu među zemljišta.
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
123.000 €
Cijena
3.690 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
126.690 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail