loading...
IDEALNO ZA PRAONICU

Rovinj, poslovni prostor za trgovinu

Status Na prodaju
U Rovinju, u prizemlju višestambene zgrade udaljene tek 1.5 kilometra od centra grada, na prodaju je poslovni prostor površine 86.60 m2.

 

87 m2

m2

 

1 km

More

 

1987

Godina izgradnje

 

160.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

30000

Oznaka

Ključne osobine

  • Centar grada 1,5 km
  • Izvrsna lokacija u blizini brojnih sadržaja
  • Pogodno za trgovinu, recepciju, praonicu ili servis za čišćenje
  • Prodajno-izložbeni dio 49,82 m2, skladište 33,80 m2 i wc 2,88 m2
  • Savršena prilika za investiciju
 

Opis

U Rovinju, u prizemlju višestambene zgrade udaljene tek 1.5 kilometra od centra grada, na prodaju je poslovni prostor površine 86.60 m2. Ispred zgrade nalazi se oveće parkiralište, radi čega je ovaj prostor primjeren za trgovačku ili neku uslužnu djelatnost.

Obzirom da se u neposrednom okruženju nalazi mnoštvo apartmana i kuća za smještaj, ovaj prostor bi se mogao koristiti kao recepcija, praonica ili servis za čišćenje.

Prostor se sastoji od prodajno-izložbenog dijela površine 49,82m2, skladišta 33,80 m2 te sanitarnog čvora 2,88 m2. Visina stropa je preko tri metra, a na podovi su popločani keramičkim pločicama.

Lokacija

Istra predstavlja idealan spoj kristalno čistog mora, brežuljaka i dolina, razigranih rijeka i slapova, suncem okupanih vinograda te mnogobrojnih povijesnih i kulturnih znamenitosti. Poznat kao biser istarskog poluotoka, Rovinj je šampion turizma Hrvatske koji ljeti vrvi životom, a zimi pruža mir, obojan čarobnim bojama zalaska sunca i šarmantnom starogradskom jezgrom obogaćenom venecijanskom arhitekturom. Odlična stambena zona nedaleko centra Rovinja, gdje se nalazi poslovni prostor, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More | Plaža 1000 m
Usluge | Dućan 160 m - Kafić ili bar 160 m - Gostionica ili restoran 400 m - Osnovna škola 800 m - Vrtić 800 m - Dom zdravlja 1,2 km - Apoteka 400 m - Marina 1,5 km
Sport i zabava | Nogometno igralište 500 m - Igralište za košarku 700 m - Javni bazen 4 km - Park šuma zlatni Rt 1000 m
Mjesta u blizini | Poreč 35 km - Pula 40 km - Rijeka 90 km
Promet | Ulaz na autocestu Kanfanar 15 km - Tunel Učka 64 km - Zračna luka Pula 39 km - Zračna luka Rijeka 115 km
Zanimljivosti | Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km
slika 
slika 

Prilozi

Tlocrt
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
160.000 €
Cijena
4.800 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
164.800 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail