loading...
PANORAMSKI POGLED

Nova vila u središnjoj Istri

Status Dodano prošli tjedan
Nalazeći se na impresivnoj lokaciji u srcu Istre, između Motovuna i Buzeta, ova nova vila s tri spavaće sobe i tri kupaonice pruža očaravajući pogled na šume i zelene brežuljke.

 

177 m2

Kuća

 

3.385 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

2.000.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20846

Oznaka

Ključne osobine

  • Panoramska lokacija nedaleko od Motovuna
  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice
  • Bazen | 60,00 m2
  • Zemljište 3.385 četvornih metara
  • Kategorizacija: 4 Zvjezdice.
  • Podno grijanje i hlađenje na dizalicu topline
 

Opis

Nalazeći se na impresivnoj lokaciji u srcu Istre, između Motovuna i Buzeta, ova nova vila s tri spavaće sobe i tri kupaonice pruža očaravajući pogled na šume i zelene brežuljke. S velikim zemljištem od gotovo 3,500 m2, koje je uređeno u minimalističkom stilu zahtijevajući vrlo malo održavanja, ova vila nudi miran i elegantan životni prostor.

Raspoređena na dvije razine, prizemlje i prvi kat, vila nudi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, jednu spavaću sobu i kupaonicu na prizemlju. Dnevni boravak odiše suvremenim minimalizmom, s naglaskom na velike prozore i balkonska vrata koja pružaju prekrasan pogled. Na južnom dijelu prizemlja nalazi se teretana s fantastičnim pogledom na zeleni krajolik. Elegantno bijelo stubište vodi na prvi kat, gdje se nalaze još dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom.

Prednji prostor vile zauzima prostrana terasa opremljena ležaljkama i solarnim tušem, uz rub terase smješten je preljevni bazen s hidromasažnom klupom. U dvorištu se također nalazi terasa s hidromasažnom kadom, vanjska blagovaonica pod tendom te terasa s dječjim igralištem, pružajući raznolike mogućnosti za opuštanje i zabavu.

Jedna od ključnih prednosti života na ovoj lokaciji je bogata gastronomska ponuda, poznata po lokalnim tartufima, kao i blizina termalnog lječilišta Istarke toplice i brojnih pješačkih i biciklističkih staza. Boravak u ovoj vili pruža nezaboravno iskustvo zahvaljujući mesmerizirajućem pogledu na zelene brežuljke, čineći je idealnim izborom za kupce koji cijene vrhunsku lokaciju bez kompromisa.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Kopija katastarskog plana
kompas
prilog
Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
2.000.000 €
Cijena
60.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
2.060.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail