loading...
DIZAJNERSKA OAZA

Moderna kuća u okolici Motovuna

Status Dodano prije tri tjedna
Ova elegantna kuća s dizajnerskim detaljima i prostranim vrtom nalazi se na tihoj lokaciji u blizini Motovuna, nudeći svojim stanovnicima mir, tišinu i prekrasan pogled na zeleni krajolik Istre.

 

106 m2

Kuća

 

2.071 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

1.187.500 €

Cijena

 

A+

En. certifikat

 

20844

Oznaka

Ključne osobine

  • Panoramska lokacija nedaleko od Motovuna
  • 2 Spavaće sobe | 2 Kupaonice | 4 Kreveta
  • Zemljište 2.071 četvornih metara
  • Izgrađeno 2024. g.
  • Podno grijanje na dizalicu topline Viessmann
  • Microtopping podovi
 

Opis

Ova elegantna kuća s dizajnerskim detaljima i prostranim vrtom nalazi se na tihoj lokaciji u blizini Motovuna, nudeći svojim stanovnicima mir, tišinu i prekrasan pogled na zeleni krajolik Istre. S dvije spavaće sobe i jednako toliko kupaonica, pruža savršeno utočište za obitelj od četiri osobe koja želi pobjeći od gradske vreve i uživati u opuštajućem ambijentu središnje Istre.

Kuća se proteže kroz dvije etaže, povezane elegantnim metalnim stubištem s drvenim gazištima. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, kuhinjska ostava, natkrivena terasa, WC i hodnik, dok su na prvom katu dvije spavaće sobe s kupaonicama i garderobama te terasa s pogledom na zelenilo.

Unutrašnjost je ugodna zahvaljujući obilju prirodnog svjetla i dobro odabranoj kombinaciji zemljanih tonova podova i zidova. Podovi u većem dijelu kuće, uključujući područje oko bazena, presvučeni su microtoppingom - izdržljivim materijalom koji zahtijeva minimalno održavanje a pritom odlično izgleda. Kuća je opremljena modernim sadržajima poput podnog grijanja na dizalicu topline, stolarije s trostrukim ostakljenjem, motoriziranih roleta, alarma, videonadzora, peći na drva i klima uređaja.

Okoliš je minimalistički uređen, estetski ugodan i jednostavan za održavanje, s terasom podijeljenom u zone za odmor, sunčanje i igru, opremljenom ležaljkama, suncobranom, roštiljem, tušem i atraktivnom visećom foteljom.
slika
Pogled iz jugozapada
slika
Bazen | 40 m2
slika
Južno pročelje
slika
Pogled iz jugoistoka
slika 
slika
Pogled iz zapada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Kopija katastarskog plana
kompas
prilog
Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
950.000 €
Neto cijena
237.500 €
PDV 25%
1.187.500 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail