loading...

Kuća za odmor u okolici Vodnjana

Status Dodano prije mjesec dana
U tihoj ruralnoj atmosferi, samo nekoliko kilometara udaljena od Vodnjana, Barbana i Marčane, nedavno je dovršena izgradnja ove predivne kuće za odmor.

 

129 m2

Kuća

 

675 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

638.000 €

Cijena

 

A

En. certifikat

 

20840

Oznaka

Ključne osobine

  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 6 Ležaja
  • Izgrađeno 2024. g.
  • E. Certifikat A
  • Skimerski bazen 24,00 m2
  • Parkiralište za dva automobila
  • Plaža 13 km
 

Opis

U tihoj ruralnoj atmosferi, samo nekoliko kilometara udaljena od Vodnjana, Barbana i Marčane, nedavno je dovršena izgradnja ove predivne kuće za odmor. S tri prostrane spavaće sobe i privatnim bazenom, idealna je destinacija za opušteno ljetovanje u prirodi.

Kuća je savršeno smještena uz rub živopisnog malog sela, okružena šumama i maslinicima, te nudi mirnu oazu. Pula, najveći obližnji grad, udaljen je samo 18 km, dok su omiljene lokacije za kupanje, poput Krničkog porta ili Duge uvale, dostupne vožnjom od 13 km po slikovitim cestama.

Stambeni prostor proteže se kroz prizemlje, olakšavajući prilaz osobama s ograničenom pokretljivošću uz minimalne preinake. Unutrašnjost kuće uređena je u suvremenom stilu, a posebna pažnja posvećena je dekorativnom zidu u dnevnom boravku, obogaćenom pastelnim tonovima tehnikom spatolato. U prizemlju se pored kreativno uređenog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom nalaze još i tri spavaće sobe te tri kupaonice.

Iz dnevnog prostora otvaraju se velika staklena vrata koja vode na prostranu natkrivenu terasu, opremljenu ljetnom kuhinjom s plinskim roštiljem i vanjskom blagovaonicom. Uz ljetnu kuhinju nalazi se sunčalište s udobnim ležaljkama, solarnim tušem i sjedećom garniturom. Bazen nudi osvježenje u svojoj tirkiznoj vodi te je opremljen umjetnim slapom. Okolni zeleni travnjak uz bazen pruža prostor za opuštajuću rekreaciju i igru.

Idilična lokacija uz rub šume čini ovu kuću savršenom bazom za sve koji traže miran seoski život i žele istražiti ljepote južne i istočne Istre.
slika
Pogled iz jugozapada
slika 
slika
Bazen dimenzija 8,00 x 3,00 m idealno je smješten na jugozapadnom dijelu dvorišta
slika 
slika 
slika 
slika
Natkrivena terasa opremljena sa kuhinjom gleda na jugozapad, a zauzima površinu od gotovo 28 četvornih metara
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Jugoistočni dio dvorišta je namijenjen za parkiranje – mjesta ima za dva automobila
slika 
slika
Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak povezani su u jednu cjelinu
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Pristup krevetu je omogućen s obje bočne strane
slika
Kupaonica sa walk-in tušem
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

prilog
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
638.000 €
Cijena
19.140 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
657.140 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail