loading...

Rovinj, raskošna kuća s dva stana

Status Dodano prije mjesec dana
Ova impresivna kuća je osmišljena kao ekskluzivna rezidencija za dvije obitelji, pružajući im obilan zajednički prostor za druženje i zabavu.

 

550 m2

Kuća

 

1.719 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

1.250.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20838

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno selo na području Rovinja
  • 4 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 1 WC | 8 Ležaja
  • Pogled na more
  • Zemljište 1.719 četvornih metara
  • Vinski podrum
  • Potpuno opremljeno za iznajmljivanje.
 

Opis

Ova impresivna kuća je osmišljena kao ekskluzivna rezidencija za dvije obitelji, pružajući im obilan zajednički prostor za druženje i zabavu. Smještena u seoskom okruženju nedaleko Rovinja, ova kuća nudi obilje unutarnjeg i vanjskog prostora, kompletnu opremu i kvalitetan namještaj.

Izgrađena 2005. godine, ova kuća se ističe velikim prostorijama, kvalitetnom gradnjom i suvremenim namještajem. Nalazi se na zemljištu većem od 1.700 četvornih metara, većinom prekrivenom travnjakom i bujnom zelenom živicom. Na jugozapadnom dijelu dvorišta smješten je bazen površine 32 m2 s sunčalištem, a uz njega je nadstrešnica s ljetnom kuhinjom.

Kuća se sastoji od dva stana; veći stan s tri spavaće sobe i dvije kupaonice smješten je na prvom katu, dok se manji stan s jednom spavaćom sobom i jednom kupaonicom nalazi u prizemlju. Prizemlje također uključuje kotlovnicu, praonicu rublja, spremište, dvije garaže te veliku prostoriju za druženje, opremljenu impozantnim kaminom, bilijarom, kompletno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom.

Posljednjih godina kuća se iznajmljuje te je, zahvaljujući svojoj veličini i raskošnoj opremi, popularan izbor za više obitelji koje žele provesti odmor zajedno u mirnom selu u blizini Rovinja.
slika
Pogled iz zapada
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika
Pogled iz juga
slika
Bazen | 32 m2
slika
Ljetna kuhinja | 30 m2
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
1.250.000 €
Cijena
37.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
1.287.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail