loading...

Poreč, bogato opremljena vila za odmor

Status Dodano prije dva mjeseca
Luksuzna vila za odmor s četiri spavaće sobe smještena je u mirnom, zelenom okruženju u zaleđu Poreča, na uzvisini koja nudi prekrasan pogled prema jugu.

 

266 m2

Kuća

 

1.159 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

980.000 €

Cijena

 

A+

En. certifikat

 

20837

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno selo na području Svetog Lovreča
  • Plaža 15 km
  • 4 Spavaće sobe | 4 Kupaonice | 1 WC | 8 Ležaja
  • Zemljište 1.159 četvornih metara
  • Bazen - 44,39 m2
  • Kategorizacija: 4 Zvjezdice.
 

Opis

Luksuzna vila za odmor s četiri spavaće sobe smještena je u mirnom, zelenom okruženju u zaleđu Poreča, na uzvisini koja nudi prekrasan pogled prema jugu. Ova izvanredna rezidencija nudi sve što je potrebno za udoban boravak veće obitelji i idealna je kao polazište za istraživanje obližnjeg Poreča ili Rovinja. U susjednim selima nalaze se poznate gostionice, dok će ljubitelji biciklizma i trčanja uživati u bogatoj mreži poljskih puteva i malih cestica koje okružuju ovaj dio Istre.

S četiri prostrane spavaće sobe i isto toliko kupaonica, ova vila je savršeno ljetno utočište za dvije obitelji ili grupu prijatelja. Za osvježenje tijekom vrućih dana gosti mogu uživati na jednoj od dvije natkrivene terase ili se opustiti u bazenu. Prostrani vrt nudi zelenu oazu za dječju igru na njegovanom travnjaku ili u hladu velikog stabla. Za one koji žele mirniji odmor, dostupne su ležaljke pored bazena i vanjska hidromasažna kada.

Interijer vile je prozračan i osvijetljen, suvremeno uređen u neutralnim tonovima te se proteže na dvije razine. Tri spavaće sobe smještene su na gornjem katu, dok se jedna nalazi u prizemlju zajedno s dnevnim prostorima i pomoćnim prostorijama. Tehnički gledano, vila je opremljena nizom modernih značajki kao što su podno grijanje na dizalicu topline, klima uređaji, solarni kolektori, aluminijska stolarija, TV uređaji u svakoj sobi, videonadzor, te podovi presvučeni vrhunskim parketom i pločicama.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
784.000 €
Neto cijena
196.000 €
PDV 25%
980.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail