loading...

Svetvinčenat, nova prizemnica s bazenom

Status Dodano prije dva mjeseca
Na slikovitoj, ruralnoj lokaciji nedaleko od šarmantnog Svetvinčenta, nudimo vam elegantnu modernu prizemnicu s bazenom, savršenu za manje obitelji.

 

106 m2

Kuća

 

540 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

400.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20836

Oznaka

Ključne osobine

  • Prizemnica s ravnom krovom
  • Dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama
  • Zemljište 540 četvornih metara
  • Skimerski bazen 36,00 m2
  • Mirna lokacija na rubu šume
  • Vodnjan 10 km - Rovinj 30 km
 

Opis

Na slikovitoj, ruralnoj lokaciji nedaleko od šarmantnog Svetvinčenta, nudimo vam elegantnu modernu prizemnicu s bazenom, savršenu za manje obitelji. Ova kuća je smještena na idealnoj poziciji, uz rub sela, okružena poljoprivrednim zemljištima i šumama izvan urbanog područja.

Dizajn kuće je suvremen, oblikovana je kao izduženi pravokutnik s velikim otvorima i trendovskim ravnim krovom. Moderan pristup nastavlja se i u interijeru, gdje se nalaze dvije prostrane spavaće sobe s kupaonicama, dodatna kupaonica te udoban i osvijetljen dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom. Zahvaljujući optimalnoj jugozapadnoj orijentaciji dnevnog boravka, interijer djeluje prozračno i prostrano. Iz dnevnog boravka proteže se natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom i velikim blagovaonskim stolom, pružajući savršen prostor za opuštanje uz pogled na šume i livade.

Staza s terase vodi do vrta gdje se nalazi bazen površine 36 m2, uz koji će biti uređeno sunčalište. Ova lokacija obiluje mirnom atmosferom, tišinom i zelenilom, neometanom bukom prometa jer su u blizini samo šume i rijetke kuće.

Renesansni gradić Svetvinčenat udaljen je samo 4 kilometra i nudi razne sadržaje poput trgovina, pizzerije, restorana, ljekarne i dućana. Najbliže plaže nalaze se u obližnjoj Fažani, udaljene 18 km, a romantični Rovinje je udaljen 30 kilometara.
slika
3D vizualizacija | Pogled iz zapada
slika
3D vizualizacija | Sjeverozapadno pročelje
slika
Postojeće stanje
slika
3D vizualizacija | Jugoistočno pročelje
slika
Postojeće stanje
slika 
slika
3D vizualizacija | Pogled iz jugoistoka
slika
Postojeće stanje
slika
Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom
slika
Spavaće sobe

Prilozi

Glavni projekt
kompas
prilog
Glavni projekt
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
400.000 €
Cijena
12.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
412.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail