loading...

Poreč, nova obiteljska kuća

Status Dodano prije dva mjeseca
Nova kuća s bazenom raspolaže s tri spavaće sobe i četiri kupaonice te je idealno smještena u ugodnom malom naselju par kilometara udaljenom od Poreča.

 

223 m2

Kuća

 

548 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

825.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20834

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno selo na području Poreča
  • Plaža 4 km
  • Pogled na more
  • 3 Spavaće sobe | 4 Kupaonice | 1 WC | 6 Ležaja
  • Hidromasažna kada
  • Početak izgradnje 2023/5. g. | Planirani završetak izgradnje 2024/12. g.
 

Opis

Nova kuća s bazenom raspolaže s tri spavaće sobe i četiri kupaonice te je idealno smještena u ugodnom malom naselju par kilometara udaljenom od Poreča. Izgradnja kuće je u tijeku, a planirano je da se izgradi do kraja 2024 godine. Stambeni prostor se proteže kroz tri kata i ima ukupnu površinu od 223 četvornih metara. Na zemljištu od 548 četvornih metara nalazi se bazen i parking za dva automobila, a planira se urediti i sunčalište uz bazen.

Kuća ima moderne terase na svakom katu, s posebnim naglaskom na terasu na najgornjem katu, koja ima hidromasažnu kadu. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, jedan WC, wellness prostor i tehnička soba. Velike staklene površine u dnevnom boravku pružaju puno prirodnog svjetla i povezuju unutarnji prostor s vanjskim. Na prvom katu su tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, uz koje ide i garderoba uz najveću sobu. Na najvišem katu je velika terasa s hidromasažnom kadom i saunom za opuštanje.

Kuća je opremljena suvremenom opremom kao što su podno grijanje, klima uređaji, aluminijska stolarija, motorizirane rolete i moderne sanitarije. S obzirom na blizinu Poreča i plaža, kao i brojne sadržaje i visokokvalitetnu opremu, ovo je odličan izbor za obitelj od pet ili šest članova.
slika
Jugoistočna fasada
slika 
slika
Pogled iz jugoistoka
slika
Pogled iz istoka
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika 
slika
Pogled iz sjeverozapada
slika 
slika
Prizemlje
slika
1. kat
slika
Potkrovlje

Prilozi

Glavni projekt
kompas
prilog
Prizemlje
kompas
prilog
1. kat
kompas
prilog
Potkrovlje
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
660.000 €
Neto cijena
165.000 €
PDV 25%
825.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail