loading...

Šarmantno staro imanje u blizini Motovuna

Status Dodano prije dva mjeseca
Na panoramskoj lokciji iznad rijeke Mirne, u mirnom seoskom okruženju, prodaje se stara kamena kuća sa fantastičnim pogledom na slikoviti Motovun.

 

120 m2

Kuća

 

1.367 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

261.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20833

Oznaka

Ključne osobine

  • Očaravajuća pozicija u ruralnoj Istri
  • Pitomo selo nedaleko Motovuna
  • Zemljište 1.367 četvornih metara
  • Glavna kuća - cca. 120,00 m2
  • Staja - cca. 20,00 m2
  • Poreč 22 km
 

Opis

Na panoramskoj lokciji iznad rijeke Mirne, u mirnom seoskom okruženju, prodaje se stara kamena kuća sa fantastičnim pogledom na slikoviti Motovun. Ovo imanje proteže se na gotovo 1.400 m2 zemljišta te uključuje glavnu kuću s dvije etaže, svaka površine 60 m2, te kamenu staju od približno 20 m2.

Ljubitelji središnje Istre često tragaju za dvije ključne karakteristike – beskrajnim pogledom na brežuljke i tišinom seoskog okruženja, a ovo prekrasno imanje nudi upravo to! Bilo da sanjate o obnovi stare kamene kuće ili o izgradnji suvremene rezidencije, ova lokacija pruža najbolje što se može naći na tržištu.

Cijelo imanje nalazi se unutar građevinskog područja, što znači da se postojeće građevine mogu nadograditi ili, po potrebi, zamijeniti. Također, dopuštena je izgradnja bazena. Što se tiče infrastrukture, ovo imanje neće vas iznenaditi; opremljeno je priključkom na vodu i struju, a do njega vodi asfaltirana prometnica.

Zamisliti idiličnu kamenu kuću na ovom čarobnom mjestu nije teško, stoga vas pozivamo da nas kontaktirate ako želite osobno doživjeti spektakularne prednosti koje nudi ova posebna lokacija.
slika
Pogled iz zapada
slika 
slika
Sjeverozapadno pročelje
slika
Sjeveroistočna fasada
slika 
slika
Jugozapadna fasada

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Situacija
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
261.000 €
Cijena
7.830 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
268.830 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail