loading...

Sveti Lovreč, kuća s bazenom

Status Dodano prije dva mjeseca
Ova nova kamena kuća smještena je u mirnom, zelenom okruženju nedaleko Svetoga Lovreča, nudeći idealan bijeg od gradske vreve. Sa svojim rustikalnim šarmom i modernim udobnostima, ova kuća nudi savršen spoj tradicije i luksuza.

 

187 m2

Kuća

 

656 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

745.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20831

Oznaka

Ključne osobine

  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 1 WC | 6 Ležaja
  • Preljevni bazen 30,00 m2
  • Početak izgradnje 2023/11. g. | Planirani završetak izgradnje cca. 2025/3. g.
  • Pogled na more u daljini
  • Panoramska lokacija nedaleko od Svetog Lovreča
  • Plaža 20 km
 

Opis

Ova nova kamena kuća smještena je u mirnom, zelenom okruženju nedaleko Svetoga Lovreča, nudeći idealan bijeg od gradske vreve. Sa svojim rustikalnim šarmom i modernim udobnostima, ova kuća nudi savršen spoj tradicije i luksuza. Njena impozantna vanjština savršeno se uklapa u okoliš, dok unutrašnjost odiše elegancijom i udobnošću. S tri prostrane spavaće sobe i po jednom kupaonicom uz svaku od njih, ova kuća ima dovoljno prostora za smještaj šesteročlane obitelji ili skupine prijatelja.

Prizemlje kuće nudi pomoćne prostorije te prostrani dnevni boravak spojen s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući ugodan prostor za druženje i opuštanje. Vanjski prostor nije zanemaren, s predviđenim bazenom, ljetnom kuhinjom i parkirnim prostorom, idealnim za uživanje na otvorenom.

Lokacija ove kuće je izvrsna, s brojnim stazama i šetnicama u blizini, omogućavajući istraživanje prirode i aktivnosti na otvorenom. Također, nekoliko finih gostionica s lokalnim specijalitetima nalazi se na samo nekoliko minuta vožnje, pružajući priliku za uživanje u autentičnoj istarskoj kuhinji. Dodatno, blizina poznatih obalnih gradića poput Poreča, Rovinja i Vrsara pruža raznolike opcije za odlazak na more i istraživanje obale Istre.

Što se tiče opreme i uređaja, ova kuća bit će opremljena vrhunskom tehnologijom i udobnostima poput podnog grijanja, dizalice topline Mitsubishi, klimatizacije, aluminijske stolarije i alarma. Vanjska oprema, poput automatskog navodnjavanja, motoriziranih dvorišnih vrata, videonadzora i biološkog pročistača otpadnih voda, dodatno unapređuje funkcionalnost i sigurnost ovog predivnog doma.

Ukratko, ova kamena kuća pruža savršenu kombinaciju udobnosti, luksuza i blizine prirodi, čineći je idealnim mjestom za uživanje u opuštenom životnom stilu na prekrasnom istarskom poluotoku.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
596.000 €
Neto cijena
149.000 €
PDV 25%
745.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail