loading...

Seosko imanje u središnjoj Istri

Status Dodano prije dva mjeseca
Stoljetno imanje okruženo starim kamenim kućama i uskim seoskim uličicama se nalazi u središnjoj Istri, nedaleko Žminja, srednjovjekovnog gradića poznatog po trgovini i obrtništvu i bogatoj turističkoj ponudi.

 

305 m2

Kuća

 

354 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

200.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20829

Oznaka

Ključne osobine

  • Stoljetno imanje sa mnogo karaktera
  • Pitomo selo okruženo zelenilom
  • Pazin 15 km - Rovinj 26 km
  • Autentičan seoski ambijent
  • Glavna kuća | 2 Spavaće sobe - 1 Kupaonica - 3 Etaže - 227,62 m2
  • Pomoćna građevina | 2 Etaže - cca. 56,00 m2
 

Opis

Stoljetno imanje okruženo starim kamenim kućama i uskim seoskim uličicama se nalazi u središnjoj Istri, nedaleko Žminja, srednjovjekovnog gradića poznatog po trgovini i obrtništvu i bogatoj turističkoj ponudi. Mirna, slikovita sela u okolici Žminja nude mir, zelenilo i tišinu što privlači sve više gostiju željnih odmora u autentičnom ambijentu. Ovo stoljetno imanje nudi upravo to, mogućnost da ovim starim kućama udahnete novi život i spasite ih od zaborava. U sklopu imanja nalazimo nekoliko kamenih građevina, od kojih se najviše ističe stambena kuća sa tri etaže i površinom od 227 m2. U prizemlju kuće se nalaze vinski podrum i dvije konobe, a na gornjim katovima se nalazi stan s dvije spavaće sobe. Nešto manja je pomoćna građevina, koja u dvije etaže ima cca. 56 m2, a služi kao garaža i spremište za usjeve. Imanje se prostire na ograđenom zemljištu površine 354 m2, a uz to postoji mogućnost dokupa raznih građevinskih i poljoprivrednih zemljišta u neposrednoj blizini.

Život ili odmor u obnovljenoj  kamenoj kući neponovljivo je iskustvo koje nas povezuje sa poviješću i tradicijom, a to je upravo ono što traže zahtjevni gosti iz urbanih sredina. Ovo imanje osim povijesnog konteksta nudi i mir seoskog života te odličnu povezanost s obližnjim Rovinjem ili Pulom, u kojima se nude brojni sadržaji i atrakcije. Spomenimo i da je ova lokacija izvrsna za izlete u prirodu bilo pješke ili biciklom po puteljcima koji vode kroz šume i polja.
slika 
slika 

Glavna kuća

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika 

Pomoćna građevina

slika 
slika 
slika 

Prilozi

Prizemlje
kompas
prilog
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
200.000 €
Cijena
6.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
206.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail