loading...
GLAMOUR NA SELU

Rovinj, raskošna vila u mediteranskom stilu

Status Dodano prije tri mjeseca
Rustikalnu vilu sa pet spavaćih soba i velikim zemljištem odlikuje vanjski izgled inspiriran Toskanom, raskošno uređen interijer i mirna seoska lokacija na svega par minuta vožnje od glasovitog Rovinja.

 

302 m2

Kuća

 

5.383 m2

Zemljište

 

5

Spavaće sobe

 

2.000.000 €

Cijena

 

B

En. certifikat

 

20826

Oznaka

Ključne osobine

  • Predivna lokacija nedaleko od Rovinja
  • Luksuzni lifestyle
  • 5 Spavaćih soba | 6 Kupaonica | 1 WC | 10 Ležaja
  • Pogled na more u daljini
  • Zemljište 5.383 četvornih metara
  • Mediteransko grmlje i stabla
 

Opis

Rustikalnu vilu sa pet spavaćih soba i velikim zemljištem odlikuje vanjski izgled inspiriran Toskanom, raskošno uređen interijer i mirna seoska lokacija na svega par minuta vožnje od glasovitog Rovinja. Izgrađena na rubu malog sela, ova vila nudi sve prednosti života u pitomoj ruralnoj sredini, a blizina Rovinja i Limskog zaljeva znači da se neposrednom okruženju nalaze znamenite plaže, restorani te brojni kulturno povijesni sadržaji.

Smještena na zemljištu površine nešto manje od osamsto četvornih metara, vila ima na raspolaganju još i dodatno zemljište od otprilike četiri tisuće šesto metara koje se nalazi sa jugozapadnoj padini ispred vile. Na ovom zemljištu moguće je izgraditi dodatne građevine budući da se nalazi unutar granica građevinskog područja. U navedenoj cijeni je uključeno i ovo zemljište, a u slučaju da kupca zanima samo vila s manjim zemljištem, cijena se može značajno spustiti. Već u osnovnoj konfiguraciji vila nudi sadržajno bogat eksterijer u sklopu kojega se nalazi terasa za bazenom, natkrivena terasa sa ljetnom kuhinjom, vrt prepun mediteranskog bilja, te natkriveni parking sa punjačem za električna vozila.

Glamurozan interijer podijeljen je na dvije etaže koje povezuje unutarnje kameno stubište. Sa ukupno pet spavaćih soba, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu ova vila je idealna kao dom za veću obitelj, a budući da je već i namještena ovu vilu mogu kupiti i investitori koje zanima isključivo najam. Upečatljivo uređena unutrašnjost obiluje jedinstvenim namještajem, skupocjenom opremom, pomno biranim rasvjetnim tijelima i ukrasnim predmetima. Sve je tu posloženo na način da impresionira gosta i pruži najveću moguću udobnost.

Suvremeni sustav grijanja i hlađenja uz pomoć dizalice topline i ventilokonvektora zadužen je za održavanje optimalne temperature, a ugrađeni solarni kolektori doprinose manjoj potrošnji električne energije i očuvanju okoliša.

Tražite li nekretninu koja će vam omogućiti lagodan život na selu, s dozom luksuza i slobode, ne ustručavajte nam se javiti, jer sasvim rijetko se na području Rovinja može kupiti ovakva vila.
slika
Seoska idila uz pogled na pitomi istarski krajolik i tanku liniiju mora na horizontu
slika 
slika
Vila se sastoji od prostranog dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, pet spavaćih soba od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu, sunčališta s ljetnom kuhinjom i bazena sa slanom vodom.
slika
Jugozapadno pročelje s kamenim elementima kući daje tipičan mediteranski izgled
slika
Malo selo smješteno u okolici Rovinja posjeduje jedinstven i šarmantan karakter tipičan za mnoga istarska sela talijanskog nasljeđa, karakterizirano tradicionalnom istarskom arhitekturom, s rustikalnim kamenim kućama. Mnoge od njih su s ljubavlju obnovljene, čuvajući svoj povijesni šarm. Uske ulice okružene su kamenim zidovima i maslinicima, stvarajući spokojan i autentičan ambijent.
slika
U produžetku dvorišta, u smjeru jugozapada nalazi se dodatno građevinsko zemljište površine 4.621 m2. U sklopu zemljišta nalazi se i vrtna kućica s terasom i spremištem za alat te organski vrt površine 525 m2.
slika 
slika
Bazen je opremljen naprednim značajkama, sustavom na bazi slane vode, hidromasažom, vodopadom, grijanjem i podvodnom rasvjetom.
slika 
slika
Prikladno smješten na ulazu u posjed, nalazi se natkriveni parking koji je opremljen s punjačem za električna vozila. Prostrani donji parking, dostupan sa sporedne parcele, pruža dovoljno prostora za veliki broj vozila.
slika
Mirna lokacija udaljena 8 km od Rovinja i 5 km od najbližeg mora, znači da je pogodna za one koji traže miran bijeg od užurbanosti urbanog života. Ruralno okruženje pruža mogućnosti za šetnje prirodom, vožnju biciklom i uživanje u brojnim ljepotama regije, uz jednostavan pristup rovinjskoj obali i turističkim sadržajima.
slika
Oba zemljišta se nalaze unutar granica građevinskog područja, a ukupna površina iznosi 5.383 m2.
slika
Ljetna kuhinja površine 7,20 m2 opremljena je bakrenim loncima i tavama, profesionalnom aparaturom za kuhanje i hladnjakom za vino.
slika
Uz ljetnu kuhinju, u zelenom okruženju nalazi se vanjska blagovaonica - ovdje se za ljetnih vrućina možete družiti u prijatnom hladu
slika
Imanje se može pohvaliti zadivljujućim detaljima, kao što su zrela stabla maslina i izuzetna citrusna palma izložena u posebno izrezbarenoj vazi
slika
Autentične vanjske stepenice i ograda spašeni su od zaborava te su ovdje pronašli novu funkciju a ujedno donose i dašak veze s tradicijom
slika 

Prizemlje

U sklopu ovog kata, površine 169,50 m2, se nalaze dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, ljetna kuhinja, dvije spavaće sobe s kupaonicama, natkrivena terasa, wc, hodnik, stubište, kotlovnica, praonica i dva spremišta

slika
Stilska komoda ispod TV-a nabavljena je u antikvarijatu u Veneciji
slika 
slika
U interijeru se skladno nadopunjuju stare istarske seoske komode, ugodan kamin, dizajnerski namještaj, vitrine i antički artefakti poput autentične vitrine u venecijanskom stilu i rimske amfore.
slika
Vješta ruka restauratora spasila je od zaborava staru komodu - sada je postavljena uz zid blagovaonice
slika 
slika 
slika
Donji red kuhinjskih elemenata nanovo je izrađen u stilu gornjih ormarića, koji su stari ali detaljno obnovljeni
slika 
slika 
slika
Ormarić za cipele je ugrađen u zid
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

Unutarnje jednokrake stepenice vode na gornju etažu, odnosno na 1. kat. U sklopu ove etaže, površine 132,30 m2, se nalaze tri spavaće sobe s kupaonicama i natkrivena terasa.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Antikna vitrina krasi kupaonicu, čuvajući sjećanje na povijest ovog kraja
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Situacija
kompas
prilog
Tlocrt | Prizemlje
kompas
prilog
Tlocrt | 1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
2.000.000 €
Cijena
60.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
2.060.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail