loading...

Kuća za odmor u blizini Barbana

Status Nedavno dodano
Mirno seosko okruženje u okolici Barbana savršena je lokacija za bezbrižno ljeto u Istri, a upravo ovdje se nalazi potpuno opremljena kuća sa tri spavaće sobe i bazenom.

 

160 m2

Kuća

 

658 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

600.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20808

Oznaka

Ključne osobine

  • Seoski ambijent nedaleko od Barbana
  • Svetvinčenat 7 km - Rovinj 30 km - Pula 30 km
  • Grijani bazen
  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 6 Ležaja | 4 Dopunska ležaja
  • Izgrađeno 2020. g.
  • Kategorizacija: 4 Zvjezdice.
 

Opis

Mirno seosko okruženje u okolici Barbana savršena je lokacija za bezbrižno ljeto u Istri, a upravo ovdje se nalazi potpuno opremljena kuća sa tri spavaće sobe i bazenom. Izgledom se kuća naslanja na tradicionalne Istarske kuće, a dojam pojačavaju rustikalni elementi poput drvenih škurnica ili krova na dvije vode pokrivenog kanalicom.

U nešto modernije uređenoj unutrašnjosti nalazimo tri spavaće sobe s kupaonicama, od kojih su dvije smještene na prvom katu, a u prizemlju se osim treće spavaće sobe nalazi još i dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom.

U središtu funkcionalno uređenog eksterijera nalazi se bazen s sunčalištem te dvije natkrivene terase od kojih je jedna opremljena s ljetnom kuhinjom. Grijanje vode putem dizalice topline produžuje sezonu kupanja u bazenu, a fotovoltaički paneli na krovu pomoćne građevine smanjuju potrošnju električne energije. Okućnica je ozelenjena, a duž ceste se nalazi bujna zelena živica iz lovor višnje. U stražnjem dijelu vrta postavljeno je mini dječje igralište, dok se u prednjem dvorištu nalazi parkiralište za nekoliko vozila.
slika
Južna fasada
slika
Istočno pročelje
slika 
slika 
slika
Bazen | 32 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Ljetna kuhinja | 46 m2
slika
Natkrivena terasa | 25 m2

Prizemlje

slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Idejni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Idejni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
600.000 €*
Cijena
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail