loading...

Nova kuća u okolici Barbana

Status Nedavno dodano
Suvremeno opremljena kuća zadržala je vanjske konture tradicionalne istarske kuće, dok je interijer posve prilagođen turističkom iznajmljivanju, a to znači da raspolaže s tri spavaće sobe, od kojih se dvije nalaze na prvom katu, a u prizemlju se nalazi treća spavaća soba zajedno s dnevnim dijelom.

 

160 m2

Kuća

 

654 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

600.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20807

Oznaka

Ključne osobine

  • Pitomo selo nedaleko Barbana
  • Svetvinčenat 7 km - Rovinj 30 km - Pula 30 km
  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 6 Ležaja | 4 Dopunska ležaja
  • Grijani bazen
  • Kategorizacija: 4 Zvjezdice.
  • Izgrađeno 2020. g.
 

Opis

Suvremeno opremljena kuća zadržala je vanjske konture tradicionalne istarske kuće, dok je interijer posve prilagođen turističkom iznajmljivanju, a to znači da raspolaže s tri spavaće sobe, od kojih se dvije nalaze na prvom katu, a u prizemlju se nalazi treća spavaća soba zajedno s dnevnim dijelom. Svaka spavaća soba opremljena je s vlastitom kupaonicom, a sve su uređene u neutralnim toplim tonovima.

Kuća je izgrađena na sjevernom dijelu zemljišta, pa se je veći dio dvorišta mogao namijeniti osnovnoj funkciji ove kuće, a to je opuštanje i zabava uz bazen. Pravokutni bazen obložen je Pebble Tec-om, a do njega je smještena pomoćna građevina sa ljetnom kuhinjom i tehničkom prostorijom. Radi smanjenja potrošnje energije i negativnog utjecaja na okoliš na krov pomoćne građevine su postavljeni fotonaponski paneli. Velika terasa za sunčanje smještena je između kuće, pomoćne građevine i malog travnjaka, a opremljena je sa ležaljkama i solarnim tušem. Sada već visoka zelena živica učinkovit je zastor prema cesti, pa se kupači mogu osjećati posve sigurno i zaklonjeno od pogleda prolaznika.

Preostali dio dvorišta podijeljen je u dvije zone – dječje igralište na sjeverozapadnom dijelu te parking za nekoliko automobila na istočnom dijelu zemljišta.

Kuća nudi obilan paket sadržaja na koji su navikli današnji gosti, a to uključuje svu opremu i namještaj pa se budući vlasnik uopće ne mora brinuti o opremanju već samo o redovitom održavanju i čišćenju.
slika
Južna fasada
slika
Pogled iz jugoistoka
slika 
slika
Bazen | 32 m2
slika
Ljetna kuhinja | 40 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Natkrivena terasa | 25 m2

slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Idejni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Idejni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
600.000 €
Cijena
18.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
618.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail