loading...
RASKOŠAN INTERIJER

Suvremena vila u okolici Poreča

Status Na prodaju
Ova prostrana vila prozračnog dizajna je tek u fazi projekta, ali već sad je jasno da posjeduje mnoge atribute kojima će zadovoljiti i najprobirljiviju klijentelu.

 

336 m2

Kuća

 

1.011 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

1.750.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20792

Oznaka

Ključne osobine

  • Kuća │ 4 Spavaće sobe - 5 Kupaonica - 2 Etaže - 335,23 m2
  • Preljevni bazen 57,94 m2
  • Zemljište 1.011 četvornih metara
  • Planirani početak izgradnje 2024/1. g. │ Planirani završetak izgradnje 2024/12. g.
  • Pogled na more u daljini
  • Plaža 10 km
 

Opis

Ova prostrana vila prozračnog dizajna je tek u fazi projekta, ali već sad je jasno da posjeduje mnoge atribute kojima će zadovoljiti i najprobirljiviju klijentelu. Pažljivo odabrana lokacija na brežuljku u zaleđu Poreča idealno je mjesto za izgradnju ovakve vile – zagarantiran je pogled na more, a na svega par minuta vožnje se nalaze brojne atrakcije i turistički sadržaji. Moderna vila, čiji stambeni prostor se rasteže kroz prizemlje i kat, luksuzno je zdanje u kojem se osmero gostiju može udobno smjestiti u četiri spavaće sobe za zasebnim kupaonicama. Kuća je opremljena suvremenim tehničkim napravama i sustavima, koji će omogućiti budućim korisnicima visoku razinu komfora i sigurnosti.

Lepršav, prozračan dizajn nastavlja se i u unutrašnjosti vile, pa očekujemo da će se kuća obilovati prirodnim svjetlom, kojega ipak ne bi trebalo biti previše zahvaljujući vertikalnim i horizontalnim elementima na pročelju zgrade.

Prostor ispred vile namijenjen je za preljevni bazen sa jednom staklenim zidom koji omogućuje posjetiteljima upuštenog dijela terase uvid u sva događanja ispod površine bazena.

Imate li pitanja u vezi ovog dinamičnog projekta ili želite obići lokaciju, rado Vam stojimo na raspolaganju.
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika 
slika
Sjeveroistočna fasada
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Wellness zona
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika
....
slika 
slika 
slika
....
slika
....
slika
....

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
1.400.000 €
Neto cijena
350.000 €
PDV 25%
1.750.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail