loading...
OKOLICA ROVINJA

Kanfanar, kamena kuća u nizu

Status PRODANO
Djelomično obnovljena kamena kuća na području Kanfanara se prostire na ukupno tri etaže, a nalazi se usred niza tradicionalnih kamenih kuća.

 

84 m2

Kuća

 

16 km

More

 

1900

Godina izgradnje

 

98.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20791

Oznaka

Ključne osobine

  • Prizemlje + 1. kat + Potkrovlje
  • Izgrađeno cca. 1900. g.
  • Rovinj 16 km - Poreč 30 km - Pula 32 km
 

Opis

Djelomično obnovljena kamena kuća na području Kanfanara se prostire na ukupno tri etaže, a nalazi se usred niza tradicionalnih kamenih kuća.

Vanjski dio je posve tipičan za kuću izgrađenu početkom 20-og stoljeća, osim što je skinuta žbuka te je sad vidljiva struktura kamenog zida. Kuća raspolaže s dvije etaže normalne visine, iznad kojih se nalazi još i potkrovlje s vidljivom krovnom konstrukcijom. Na prednjem, zapadnom pročelju kuća ima dva otvora po etaži koja se zatvaraju metalnim i drvenim kapcima. Krovište je nanovo prekriveno tradicionalnim crijepom – kanalicom, a ugrađen je i jedan krovni prozor. Interijer kuće je posve ogoljen – uklonjen je veći dio pregradnih zidova te je skinuta žbuka sa nosivih zidova što olakšava uvid u stvarnu veličinu kuće kao i vizualizaciju budućeg rasporeda.

Kuća nudi dovoljno prostora za četveročlanu obitelj, uz mogućnost dokupa dvorišta u neposrednom susjedstvu. Kanfanar, mirno i slikovito mjestašce u zaleđu Rovinja odlično je povezan s Istrom ali i ostalim mjestima u regiju, a to omogućuje budućim stanarima ove kuće da brzo i lako putuju do ostalih mjesta u Istri, bilo rado posla ili užitka. Treba spomenuti i da u Kanfanaru djeluje izvrsna osnovna škola, a tu su i ljekarna te nekoliko dućana i kafića.
slika 
slika
Zapadna fasada
slika 

Prizemlje

slika 
slika 

1. kat

slika
1. kat
slika 

Potkrovlje

slika
2. kat
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
98.000 €
Cijena
2.940 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
100.940 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail