loading...
300m od mora

Kuća s bazenom u južnoj Istri

Status Na prodaju
Ponosno vam predstavljamo ovu novoizgrađenu modernu kuću u okolici Medulina koja nudi ukusno uređen interijer, bazen, pogled na more, bogatu opremu i zelenu okućnicu.

 

166 m2

Kuća

 

499 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

820.000 €

Cijena

 

A+

En. certifikat

 

20785

Oznaka

Ključne osobine

  • 3 Spavaće sobe │ 3 Kupaonice │ 1 WC │ 6 Ležaja │ 2 Dopunska ležaja
  • Medulin │ 5 km
  • Izgrađeno 2022. g.
  • Klima uređaji Mitsubishi (4)
  • Pula 10 km
  • Park prirode Kamenjak 600 m - Adventure park Jangalooz 4,8 km
 

Opis

Ponosno vam predstavljamo ovu novoizgrađenu modernu kuću u okolici Medulina koja nudi ukusno uređen interijer, bazen, pogled na more, bogatu opremu i zelenu okućnicu. Ova nekretnina je pravo utočište za ljubitelje prirode i mora, jer udaljena je samo 300 metara od prelijepe prirodne plaže. Pogled na more s terase će vas osvojiti, a blizina parka prirode Kamenjak čini ovu lokaciju još poželjnijom.

U ovoj kući se može udobno smjestiti šesteročlana obitelj, naime na raspolagnju su tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama od kojih se dvije nalaze na prvom katu, a jedna u prizemlju. Dodatne dvije osobe mogu prespavati na pomoćnom ležaju u dnevnom boravku.

Interijer je suvremeno dizajniran u skladu s današnjim trendovima te obiluje kreativnim detaljima, ali ujedno je vrlo funkcionalan i prijatan za život. Posebna pažnja posvećena je uređenju vanjskog prostora, u prednjem dvorištu uređeno je parkiralište na kojem možete puniti električni automobil. Stražnje dvorište je zaštićena oaza namijenjena uživanju uz bazen, druženju s obitelji u sjeni maslina ili roštiljanju s prijateljima.

Ideja vlasnika bila je izgraditi pametnu kuću s minimalnim karbonskim otiskom, pa su radi toga predvidjeli postavu čak 18 fotonaponskih panela na ravnom krovu, a za potrebe grijanja i hlađenja ugrađeno je podno grijanje koje pogoni Vailant dizalica topline te napredni klima uređaji marke Mitsubishi.

Ova kuća je savršeno pozicionirana, udaljena samo 10 kilometara od živopisnog grada Pule, pružajući vam pristup svim potrebnim sadržajima. Takođe, blizina parka prirode Kamenjak čini je rajem za ljubitelje prirode, biciklizma i istraživanja. Na raspolaganju smo Vam za više informacija!
slika 
slika
Jugoistočna fasada
slika 
slika
Sjeveroistočna fasada
slika
Sjeverozapadna fasada
slika 
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Bazen | 28 m2
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
820.000 €
Cijena
24.600 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
844.600 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail