loading...
Raskošan vrt sa starim drvećem

Luksuzna vila u okolici Poreča

Status Na prodaju
Uronjena u zelenilo mirnog istarskog sela u zaleđu Poreča, ova luksuzna vila s raskošnim vrtom, saunom i bazenom raspolaže sa četiri prostrane spavaće te pruža sav potreban komfor za dvije četveročlane obitelji ili grupu od osam gostiju.

 

400 m2

Kuća

 

1.390 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

2.000.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20780

Oznaka

Ključne osobine

  • 4 Spavaće sobe │ 4 Kupaonice │ 2 WC-a │ 9 Ležaja
  • Bazen │ 54,00 m2
  • Pogled na more
  • Zemljište 1.390 četvornih metara
  • Pitomo selo nedaleko Poreča
  • Kategorizacija: 5 Zvjezdica.
 

Opis

Uronjena u zelenilo mirnog istarskog sela u zaleđu Poreča, ova luksuzna vila s raskošnim vrtom, saunom i bazenom raspolaže sa četiri prostrane spavaće te pruža sav potreban komfor za dvije četveročlane obitelji ili grupu od osam gostiju. Skupocjeno zdanje, izgrađeno 2009. i modernizirano 2020. godine, u potpunosti je obloženo lokalnim kamenom koji mu daje notu glamura i ekskluzivnosti. U interijeru se nastavlja isti, tradicionalni stil kojega karakteriziraju kameni zidovi, vidljive drvene stropne grede i masivni namještaj.

U ovoj vili možete se i tijekom hladnijih mjeseci kupati u bazenu zahvaljujući sistemu za grijanje vode, a blagodati finske saune na raspolaganju su tijekom čitave godine. Uz bazen smješteno je sunčalište te prostrana natkrivena terasa u obliku slova L, u sklopu koje se nalaze ljetna kuhinja, stolni tenis, sjedeća garnitura, a ostalo je i dovoljno prostora za dječju igru.

Najniža etaža namijenjena je za vesela druženja u konobi uz biranu selekciju istarskih vina iz vinskog podruma smještenog u susjednoj, prikladno uređenoj prostoriji.

Okoliš kuće uređen je s ukusom i redovito održavan, a krase ga brojna lokalna stabla i grmlje između kojih se posebnu ističu višestoljetni hrastovi, stare masline i visoka zelena živica. U nižem dijelu vrta uređena je sjenica, tamo možete u dubokom hladu moćnog hrasta relaksirano ispijati kavu ili čaj i uživati u pogledu na okolne brežuljke.

Idealnu temperaturu u vili lako se postiže pomoću podnog grijanja i klima uređaja, a za hladnih zimskih noći možete se ugrijati uz pucketanje vatre iz kamina u dnevnom boravku.

Vila nudi rustikalan ugođaj, velike prostorije, saunu, bazen, zeleno okruženje, vinski podrum i prekrasni park-vrt, a to su osobine koje se vrlo rijetko pronalaze kod vila kakve se danas grade. Javite se ako želite osobno razgledati ovu kamenu ljepoticu – rado ćemo Vam je pokazati.
slika
Južna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Pogled iz sjeverozapada
slika 
slika 
slika
Sjeverna fasada
slika 
slika
Sjeveroistočno pročelje
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podrum

slika 
slika 
slika 
slika
Bazen | 54 m2
slika 

Prilozi

Idejni projekt
Podrum
kompas
prilog
Idejni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Idejni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
2.000.000 €
Cijena
60.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
2.060.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail