loading...
Prostrana okućnica s velikim potencijalom

Vila nedaleko Rovinja

Status Na prodaju
Izgrađena na samom rubu građevinskog područja, ova vila sa četiri spavaće sobe, dvostrukom garažom i poslovnim prostorom raspolaže s velikim zemljištem te nudi pogled na zelenilo i brežuljke u okolici Rovinja.

 

488 m2

Kuća

 

3.521 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

740.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20779

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno mjesto nedaleko od Rovinja
  • Zemljište 3.521 četvornih metara
  • Podrum + Visoko prizemlje + 1. kat
  • 4 Spavaće sobe │ 3 Kupaonice │ 2 WC-a
  • Garaža za dva automobila
  • Pogled na brežuljke
 

Opis

Izgrađena na samom rubu građevinskog područja, ova vila sa četiri spavaće sobe, dvostrukom garažom i poslovnim prostorom raspolaže s velikim zemljištem te nudi pogled na zelenilo i brežuljke u okolici Rovinja. Impozantna građevina sastoji se od središnjeg dijela na koji se nadovezuju dva krila – tlocrt u obliku blago savijenog luka prilagođen je obliku zemljišta te unosi u kuću mnogo prirodne svjetlosti. Dva široka stepeništa omogućuju da se ovu kuću ulazi u velikom stilu – veće stubište predviđeno je za stambeni dio, a manje za poslovne prostorije. Treći ulaz u kuću je kroz dvostruku garažu koja je smještena u podrumu. Podrumska etaža pored toga sadrži još i prostrana spremišta koja se prema želji budućeg vlasnika mogu povezati s stambenim ili poslovnim dijelom.

Manji dio prizemlja – sjeveroistočno krilo predviđeno je za obavljanje poslovne djelatnosti (stomatologija), te se može po potrebi prenamijeniti u odgovarajući prostor. U preostalom dijelu kuće, a to je 250 metara četvornih, predviđen je komforan stan s četiri spavaće sobe i velikim zajedničkim prostorijama.

Bazen s vanjskom zonom za opuštanje se prema projektu treba izgraditi na zapadnom dijelu zemljišta kako bi gosti uz kupanje mogli uživati u popodnevnom suncu i pogledu na zelene brežuljke.

Istočni dio zemljišta je djelomično iskorišten za parking, ali ostala je na raspolaganju još velika površina koju budući vlasnik može prilagoditi svojim željama.

Nakon duže pauze vlasnici su nedavno odlučili završiti kuću, pa se na na gradilištu izmjenjuju radnici različitih struka. Namjera vlasnika je privesti namjeni stambeni dio kuće i urediti okoliš, a budućem kupcu se ostavlja mogućnost da uredi poslovni prostor prema vlastitim idejama.

Vila ima fantastičan potencijal zahvaljujući mnoštvu kvadrata kako unutra tako i vani pa je stoga izvrsna prilika za ambiciozne obitelji ili poduzetnike željne ostvarivanja svog sna u na ovoj ekskluzivno mirnoj lokaciji nedaleko Rovinja.
slika 
slika
Jugoistočna fasada
slika 
slika 
slika
Južna fasada
slika 
slika
Sjeverozapadna fasada
slika 
slika 
slika
Sjeveroistočna fasada
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 

Prilozi

Idejni projekt
Situacija
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | Podrum
kompas
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | 1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
740.000 €
Cijena
22.200 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
762.200 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail