loading...
Skrivena lokacija u starom gradu

Kamena kuća s dvorištem u Rovinju

Status Na prodaju
Na svega par koraka od centra grada, u skrovitom kutku između starih kamenih kuća nalazi se ova obnovljena katnica s prekrasnim vlastitim dvorištem u kojem možete uz rascvjetanu bugenviliju ležerno provoditi ljetna popodneva.

 

80 m2

Kuća

 

35 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

550.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20778

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirna uličica u centru grada
  • Plaža Baluota 600 m
  • 3 Spavaće sobe │ 2 Kupaonice
  • Prizemlje + 1. kat
  • Dvorište cca. 35 četvornih metara
  • Djelomično obnovljeno 2000. g.
 

Opis

Na svega par koraka od centra grada, u skrovitom kutku između starih kamenih kuća nalazi se ova obnovljena katnica s prekrasnim vlastitim dvorištem u kojem možete uz rascvjetanu bugenviliju ležerno provoditi ljetna popodneva. Izvrstan položaj ove kuće nadomak centra znači da su u blizini brojni sadržaji poput tržnice, kultnih kafića i umjetničkih galerija. Pred ljubiteljima prirodnih plaža je lagodan zadatak – do plaže Baluota treba manje od 10 minuta hoda, a ostali se mogu osvježiti na nešto udaljenijom mondenoj plaži Mulini.

Kuća je temeljito obnovljena te je sa tri spavaće sobe idealna za obitelj s dvoje djece, a po potrebi se još dvoje gostiju može smjestiti u dnevnom boravku.

Kuća je opremljena s namještajem, koji načelno nije uključen u cijenu, osim ako ne uspijete vlasnike šarmirati da vam ga prepuste.

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom u starom dijelu Rovinja, a ne želite se zadovoljiti s stanom bez terase ili kućom bez dvorišta nemojte propustiti priliku da pogledate ovaj mediteranski dragulj.
slika
Sjeverozapadna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
550.000 €
Cijena
16.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
566.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail