loading...
Atraktivna lokacija iznad Limskog zaljeva

Seosko imanje u zaleđu Rovinja

Status Na prodaju
Veliko ograđeno imanje sa dvije kamene kuće i ovećim zemljištem nalazi se na vrhu brda te nudi otvoreni pogled na zelenilo, mir i privatnost na svega 20-ak minuta vožnje od Rovinja.

 

420 m2

Kuća

 

7.661 m2

Zemljište

 

Godina izgradnje

 

820.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20777

Oznaka

Ključne osobine

  • Panoramska lokacija nedaleko od Kanfanara
  • Poreč 23 km ▪ Rovinj 25 km
  • Pogled na more u daljini
  • Građevinsko zemljište cca. 6.323 m2
  • Poljoprivredno zemljište cca. 1.338 m2
 

Opis

Veliko ograđeno imanje sa dvije kamene kuće i ovećim zemljištem nalazi se na vrhu brda te nudi otvoreni pogled na zelenilo, mir i privatnost na svega 20-ak minuta vožnje od Rovinja. Duž svih granica podignut je masivan kameni zid uz kojega su posađena stabla pinije, bora i čempresa čime je imanje vizualno zaokruženo i zaštićeno od pogleda.

Na sjevernom dijelu imanja uz dvije kamene kuće nalazimo još i pomoćne građevine i nadstrešnice, koje su uglavnom izgrađene početkom 20.-og stoljeća. Investitori će cijeniti činjenicu da se čitav gornji, sjeverni dio imanja nalazi unutar građevinskog područja – tu je dozvoljena izgradnja vila s bazenom i kuća za odmor.

Južni dio imanja uređen je kao park šuma gdje se u hladu meditaranskih stabala možete odmoriti te uživati u miru i spokoju karakterističnom za unutrašnjost Istre.

Mali lokalni put kojega koriste samo lovci i rekreativni biciklisti proteže se duž jugozapadne granice imanja, a sa njegove suprotne strane nalazi se drugi, izdvojeni dio imanja. Ovaj dio je isto tako ograđen kamenim zidovima, ali ovdje nije moguća izgradnja budući da se nalazi izvan granica građevinskog područja.

Imanje je odlično povezano, naime asfaltirana prometnica vodi do samog ulaza, a u blizini se nalazi i ostala infrastruktura (opskrba vodom i električnom energijom).

Blizina Poreča, Vrsara i Rovinja ujedno znači da se za svega desetak minuta vožnje može doći do neke od brojnih plaža! Na tom području uređeno je mnoštvo biciklističkih staza, a blizina brojnih restorana i konoba zadovoljiti će i probirljive gurmane.

Imanje nudi brojne prednosti, a s obzirom na lokaciju i oblik može izvrsno poslužiti imućnoj obitelji koja želi živjeti na velikom, privatnom posjedu ili investitoru koji traži prostor za svoj budući turistički projekt.
slika 
slika
Jugozapadno pročelje
slika
Pogled iz jugozapada
slika 
slika
Pogled iz juga
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
820.000 €
Cijena
24.600 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
844.600 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail