loading...
ZELENO OKRUŽENJE

Kuća za odmor u središnjoj Istri

Status Na prodaju
Funkcionalna i praktična, ova kuća za odmor u mirnom i ruralnom okruženju nedaleko Žminja, je savršen izbor za veće obitelji ili grupe prijatelja koji žele zajedno uživati u ljepotama središnje Istre.

 

242 m2

Kuća

 

2.273 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

450.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20774

Oznaka

Ključne osobine

  • Pitomo selo nedaleko Žminja
  • 4 Spavaće sobe │ 4 Kupaonice
  • Podrum + Prizemlje + 1. kat
  • Zemljište 2.273 četvornih metara
  • Vrt s raznim stablima
  • Skimerski bazen
 

Opis

Funkcionalna i praktična, ova kuća za odmor u mirnom i ruralnom okruženju nedaleko Žminja, je savršen izbor za veće obitelji ili grupe prijatelja koji žele zajedno uživati u ljepotama središnje Istre. Okolica je obilježena malim obiteljskim kućama, niskim šumama i poljoprivrednim zemljištima, stvarajući slikoviti pejzaž koji oduzima dah. Najbliže mjesto, Žminj, udaljeno je samo 5 km, dok su Rovinj i Poreč, poznata turistička odredišta, udaljeni 23 odnosno 26 km.

S četiri prostrane spavaće sobe i četiri kupaonice, ova kuća ima kapacitet za udoban smještaj velikih grupa. Uz vanjski prostor ograđen starim kamenim zidovima, uživat ćete u privatnosti i miru. Oko kuće raste autohtono drveće koje tvori prekrasnu zelenu kulisu, stvarajući idilično ozračje.

Unutar kuće, dnevni boravak s kaminom, kuhinja i blagovaonica pružaju vam prostor za ugodno druženje i opuštanje. Kuća je većim dijelom završena, s podnim grijanjem, stolarijom i cijevima za klima uređaje već postavljenim. Prodavatelj se obvezuje dovršiti podove i ožbukati zidove, a uz doplatu moguće je dogovoriti i fazu ključ u ruke.

Poseban dodatak ove kuće je pravokutni bazen s masažnom klupom, idealan za osvježenje i opuštanje u vrućim ljetnim danima. Uz to, u blizini možete uživati u raznim aktivnostima kao što su bicikliranje, posjeti izvrsnim gostionicama s bogatom ponudom tradicionalnih jela te istraživanje poznatih povijesnih lokaliteta. Također, nogometni teren je nedaleko od kuće, pružajući mogućnosti za sportske aktivnosti.
slika
Južno pročelje
slika 
slika 
slika
Zapadno pročelje
slika 
slika 
slika
Sjeverno pročelje
slika 
slika
Istočno pročelje
slika 
slika 
slika 
slika
Bazen | 60 m2
slika
Južna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
450.000 €
Cijena
13.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
463.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail