loading...

Obiteljska kuća u središnjoj Istri

Status Na prodaju
Ova kuća u tradicionalnom stilu, skriveni dragulj smješten u središnjoj Istri, djelomično izgrađena u kamenu, odiše toplinom i karakterom, što je čini idealnim utočištem za one koji traže mir i povezanost s prirodom.

 

145 m2

Kuća

 

1.682 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

315.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20771

Oznaka

Ključne osobine

  • Mirno selo na području Motovuna
  • Pazin 21 km ▪ Novigrad 29 km ▪ Poreč 37 km
  • Istarske toplice 11 km
  • Pogled na brežuljke
  • 2 Spavaće sobe │ 1 Kupaonica
  • Zemljište 1.682 četvornih metara
 

Opis

Ova kuća u tradicionalnom stilu, skriveni dragulj smješten u središnjoj Istri, djelomično izgrađena u kamenu, odiše toplinom i karakterom, što je čini idealnim utočištem za one koji traže mir i povezanost s prirodom. Izvorno izgrađena 1920-ih, ova je kuća s renovirana 1970-ih, spajajući tradicionalni izgled sa suvremenim standardima.

Smješten na velikom zemljištu, vanjski dio je podijeljen u dvije različite zone. Veći dio posjeda obuhvaća zemljište uz kuću površine 898 četvornih metara. Ovdje se možete prepustiti aktivnostima na otvorenom, njegovati vrt ili jednostavno uživati u miru svog okruženja. Preko puta se nalazi dodatnih 697 četvornih metara građevinskog zemljišta koje nudi beskrajne mogućnosti za proširenje ili razvoj.

Lokacija ove kuće je zaista idilična. Ušuškan u mirnom području, okružen bujnim šumama i poljoprivrednim zemljištem, nudi miran odmor od užurbanosti gradskog života. Susjedstvo se može pohvaliti zbirkom malih kamenih kuća i seoskih kuća, koje odražavaju tradicionalni šarm regije.

Najbliži grad, Motovun, nalazi se na maloj udaljenosti, pružajući jednostavan pristup sadržajima, trgovinama i uslugama. Za promjenu krajolika, Pazin, Novigrad i Poreč su nadohvat ruke, nudeći niz kulturnih, gastronomskih i zabavnih mogućnosti.

Ljubitelji prirode i outdoora cijenit će blizinu poznate biciklističke staze Parenzana, utočišta za bicikliste i istraživače. Osim toga, poznate Terme Istarske toplice udaljene su samo nekoliko minuta vožnje, nudeći opuštanje i pomlađivanje u slikovitom okruženju.

Uz bogatu kulturnu baštinu, Istra je poznata po gastronomskim delicijama i povijesnim znamenitostima. Uronite u živahnu lokalnu kulinarsku scenu, istražite šarmantna sela ili posjetite drevne znamenitosti prožete poviješću.

Ne propustite priliku za posjedovanje komadića istarskog raja. Bilo da tražite stalno prebivalište ili kuću za odmor, ova mala obiteljska kuća nudi savršen spoj udobnosti, karaktera i prirodne ljepote. Kontaktirajte nas danas da dogovorimo razgledavanje i iskusite privlačnost ove izvanredne nekretnine iz prve ruke.
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika 
slika
Jugoistočno pročelje
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
315.000 €
Cijena
9.450 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
324.450 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail