loading...
SVIJETAO I PROZRAČAN INTERIJER

Moderna kuća na području Poreča

Status Na prodaju
Moderna i prozračna vila na zapadnoj obali Istre nedaleko Poreča pored atraktivnog dizajna nudi pogled na zelenilo i veliki bazen, a od mora je udaljena manje od dva kilometra.

 

179 m2

Kuća

 

601 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

890.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20770

Oznaka

Ključne osobine

  • Katnica │ 4 Spavaće sobe ▪ 3 Kupaonice ▪ 2 Etaže ▪ 153,91 m2
  • Izgrađeno 2023. g.
  • Podno grijanje na dizalicu topline
  • Skimerski bazen 40,00 m2
  • Odlična pozicija nedaleko od Poreča
 

Opis

Moderna i prozračna vila na zapadnoj obali Istre nedaleko Poreča pored atraktivnog dizajna nudi pogled na zelenilo i veliki bazen, a od mora je udaljena manje od dva kilometra. Dizajnirana imajući na umu modernu estetiku, vila se može pohvaliti elegantnim i suvremenim arhitektonskim stilom, kojeg karakteriziraju čiste linije i minimalistički dizajn. Kako se približavate vili, odmah vas osvajaju upečatljivi stakleni otvori koji krase fasadu i ne samo da preplavljuju unutrašnje prostore prirodnim svjetlom, stvarajući besprijekornu vezu između unutarnjeg i vanjskog prostora. Jedna od istaknutih značajki ove vile je njezin dugi bazen, koji se proteže paralelno s vilom, nudeći mjesto za osvježenje.

Uđite unutra i otkrit ćete promišljeno dizajniran raspored koji savršeno balansira udobnost i stil. Vila se sastoji od tri spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu i terasu. Uz tri spavaće sobe, postoji dodatna spavaća soba koja može poslužiti kao gostinjska soba ili višenamjenski prostor prema vašim potrebama. Otvoreni dnevni boravak povezuje se s kuhinjom, stvarajući prostranu i primamljivu atmosferu. Ovo središte vile dizajnirano je za poticanje osjećaja zajedništva, omogućavajući laku interakciju između obitelji i prijatelja. Južna orijentacija osigurava obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana, što dodatno doprinosi prozračnosti i ambijentu.

Izašavši van, pronaći ćete lijepo uređen vanjski prostor s prostranim sunčalištem, savršeno za izležavanje pod mediteranskim suncem. Za one koji cijene kulinarske užitke, vila se može pohvaliti ljetnom kuhinjom u vanjskom prostoru. Opremljen najsuvremenijim uređajima i blagovaonicom, predstavlja idealno okruženje za organiziranje obroka na otvorenom i zabavu gostiju. Ukratko, ova vila u blizini Poreča utjelovljuje moderni luksuz i sofisticiranost. Sa svojim zadivljujućim staklenim otvorima, dugim bazenom, dobro opremljenim spavaćim sobama i vanjskom oazom, nudi istinsko idilično utočište za one koji traže profinjeni obalni način života.
slika 
slika
Južna fasada
slika 
slika 
slika 
slika
Istočno pročelje
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Ljetna kuhinja

slika 
slika 

Vila

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
890.000 €
Cijena
26.700 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
916.700 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail