loading...
VELIKA OKUĆNICA

Nova kuća u okolici Pazina

Status PRODANO
Smještena u središnjoj Istri, u blizini Pazina, ova šarmantna prizemnica nudi ugodno i privatno utočište, s dvije spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom kupaonicom, osiguravajući udobnost i privatnost za stanare i goste.

 

117 m2

Kuća

 

1.283 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

398.000 €

Cijena

 

A+

En. certifikat

 

20768

Oznaka

Ključne osobine

  • Pitomo selo nedaleko Pazina
  • Motovun 13 km ▪ Poreč 27 km
  • 2 Spavaće sobe │ 2 Kupaonice │ 4 Ležaja
  • Skimerski bazen 26,30 m2
  • Zemljište 1.283 četvornih metara
  • E. Certifikat A+
 

Opis

Smještena u središnjoj Istri, u blizini Pazina, ova šarmantna prizemnica nudi ugodno i privatno utočište, s dvije spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom kupaonicom, osiguravajući udobnost i privatnost za stanare i goste.

Glavni vrhunac kuće je natkrivena terasa koja vodi do atraktivnog bazena. To omogućuje besprijekoran boravak u zatvorenom i otvorenom, savršeno za uživanje u ugodnom vremenu. Natkrivena terasa opremljena je ljetnom kuhinjom i stolom za osam osoba. Ovo pruža idealan prostor za objedovanje i zabavu na otvorenom. Vanjski dio kuće sastoji se od zelenog vrta, nadopunjenog bazenom od 24 četvorna metra i sunčalištem. Ova vanjska oaza pruža mirno okruženje za opuštanje, opuštanje i uživanje u suncu. U smislu praktičnosti, kuća uključuje privatni parking, osiguravajući udobnost i sigurnost za stanare i njihove goste.

Iznutra, kuća se može pohvaliti dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom otvorenog koncepta koji se prostiru na gotovo 40 četvornih metara. Kuhinja je dizajnirana u jednoj liniji, s elementima od opeke koji stvaraju urbani ugođaj, dodajući prostoru dašak karaktera i stila. Dnevni boravak ima velike staklene otvore koji preplavljuju prostor prirodnim svjetlom i nude prekrasan pogled na vrt.

Ukratko, ova mala prizemnica u blizini Pazina nudi prekrasno životno iskustvo sa svoje dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, natkrivenom terasom koja vodi do bazena, ljetnom kuhinjom, dnevnim boravkom otvorenog koncepta s prostranom kuhinjom i blagovaonom, elementima od opeke u kuhinji za urbani štih, dovoljno prirodnog svjetla, zeleni vrt, bazen sa sunčalištem i privatni parking.

Eksterijer

slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika
Natkrivena terasa | 18.48 m2
slika 

Interijer

slika
Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom | 38.50 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Prva spavaća soba | 18.41 m2
slika 
slika 
slika
Druga spavaća soba | 20.16 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Glavni ulaz

Prilozi

prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
398.000 €
Cijena
11.940 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
409.940 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail