loading...
14 KM OD MORA

Nedovršena kuća u okolici Svetvinčenta

Status Na prodaju
Kamena kuća u mirnom selu nedaleko Svetvinčenta raspolaže s čak četiri spavaće sobe i dvije kupaonice, a vani se nalazi dvorište s bazenom i parkingom.

 

84 m2

Kuća

 

208 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

322.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20764

Oznaka

Ključne osobine

  • Glavna kuća │ 4 Spavaće sobe ▪ 2 Kupaonice ▪ 3 Etaže ▪ 83,11 m2
  • Skimerski bazen 15,00 m2
  • Pitomo selo nedaleko Svetvinčenta
  • Zemljište 208 četvornih metara
 

Opis

Kamena kuća u mirnom selu nedaleko Svetvinčenta raspolaže s čak četiri spavaće sobe i dvije kupaonice, a vani se nalazi dvorište s bazenom i parkingom.

Kuća je izvedena na tri etaže, pružajući dovoljno prostora za udoban život. S četiri spavaće sobe ima dovoljno mjesta za obitelj, goste ili čak kućni ured. Spavaće sobe nude fleksibilnost za stvaranje personaliziranih prostora koji odgovaraju vašim potrebama i preferencijama. Kuća je orijentirana na zapad, što vam omogućuje uživanje u toplom popodnevnom suncu i uživanje u prekrasnim zalascima sunca iz udobnosti vašeg doma.

Vrhunac nekretnine je bazen od 15 četvornih metara, koji nudi osvježavajuću oazu tijekom toplih ljetnih mjeseci. Ova zgrada pruža mogućnost daljnje adaptacije ili adaptacije prema željama novih vlasnika. Trenutno stanje kuće omogućava potpunu kreativnu slobodu, dok njen položaj u malom mirnom selu u blizini Svetvinčenta pruža idiličan ugođaj. Ovdje možete uživati u miru ruralnog života dok ste još uvijek nadomak bitnih sadržaja i usluga.

Ukratko, ova još nedovršena kamena kuća u malom mirnom selu u blizini Svetvinčenta pruža uzbudljivu priliku za stvaranje personaliziranog doma iz snova. Sa svojom zapadnom orijentacijom, tri etaže, četiri spavaće sobe i dvije kupaonice, kuća nudi dovoljno prostora i potencijala. Prihvatite slobodu da ovu nekretninu pretvorite u jedinstveno utočište koje odražava vašu viziju i nadopunjuje miran šarm okolnog sela.
slika
Zapadna fasada
slika
Bazen | 15 m2
slika 

Pomoćna građevina

slika 

Prilozi

Glavni projekt
Situacija
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | Prizemlje
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | 1. kat
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | Potkrovlje
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
322.000 €
Cijena
9.660 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
331.660 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail