loading...
SVJEŽE, MODERNO RUHO

Suvremena obiteljska kuća u okolici Bala

Status Na prodaju
Kreativno osmišljena obiteljska katnica naslanja se izgled tradicionalne istarske kuće ali nudi svježa dizajnerska rješenja i minimalistički uređen interijer.

 

176 m2

Kuća

 

503 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

950.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20755

Oznaka

Ključne osobine

  • Seoski ambijent nedaleko od Bala
  • Svetvinčenat 6 km ▪ Rovinj 20 km
  • 2 Spavaće sobe │ 3 Kupaonice │ 4 Ležaja
  • Zemljište 503 četvornih metara
  • Skimerski bazen 37,06 m2
 

Opis

Kreativno osmišljena obiteljska katnica naslanja se izgled tradicionalne istarske kuće ali nudi svježa dizajnerska rješenja i minimalistički uređen interijer.

Jednostavno koncipirana kuća sa bogato ozelenjenom okućnicom se diskretno uklapa u mirno selo nedaleko Bala, a u blizini su brojni sadržaji koji će boravak u ovoj kući učiniti nezaboravnim.

Kuću karakterizira skladna kombinacija kamena, cortena i velikih staklenih ploha koje su zaslužne za svjetlu unutrašnjost. Suvremeni izričaj nastavlja se u interijeru – korištenjem neutralnim boja podova i zidova pažnja je usmjerena na kvalitetan drveni namještaj što daje kuću posebno ugodnu, prirodnu notu. Ukućani se ljeti mogu rashladiti na bazenu, a za opuštanje je u prizemlju predviđena suvremena finska sauna.

Interes za moderno dizajniranim nekretninama u Istri je velik, zato se javite čim prije jer je izgradnja ove jedinstvene kuće krenula!

Lokacija

Istra - srcoliki poluotok zaronjen duboko u bistre i modre vode Jadrana, skrovit je vrt ljepote koji otvara vrata sunčanog i toplog Mediterana. Jedan od najljepših istarskih mjesta je gradić Bale smješten na zapadnom priobalju Istre, poznat po bogatoj povijesti, uskim i popločanim ulicama koje okružuju srednjovjekovni kaštel i zapanjujućoj prirodi. Idilično seosko okruženje na području Bala, gdje se nalazi kuća, nudi brojne prednosti:
More │ Plaža 14 km
Usluge │ Dućan 7 km ▪ Kafić ili bar 7 km ▪ Gostionica ili restoran 7 km ▪ Osnovna škola 7 km ▪ Vrtić 7 km ▪ Apoteka 7 km ▪ Marina 20 km
Sport i zabava │ Nogometno igralište 8 km ▪ Igralište za mali nogomet 7 km ▪ Javni bazen 22 km ▪ Vodeni park Aquacolors 29 km ▪ Park prirode Kamenjak 45 km ▪ Adrenalinski park Glavani 18 km
Mjesta u blizini │ Svetvinčenat 6 km ▪ Rovinj 20 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 8 km ▪ Zračna luka Pula 32 km
Zanimljivosti │ Geomorfološki spomenik prirode Jama Baredine 9 km ▪ Park Kažuna 16 km
slika
Jugoistočna fasada
slika 
slika 
slika 
slika
Sjeveroistočno pročelje
slika
Jugozapadno pročelje
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
2024-04-19
slika
2024-04-19

Prilozi

Situacija
kompas
prilog
Prizemlje
kompas
prilog
1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
760.000 €
Neto cijena
190.000 €
PDV 25%
950.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail