loading...
UZ BOROVU ŠUMU

Rovinj, kuća nedaleko plaže

Status Na prodaju
Izgrađena tik uz staru borovu šumu, u atraktivnom kvartu nedaleko plaže, ova kuća sa prostranim vlasničkim stanom, četiri apartmana, dobro zaklonjenim vrtom i obiljem parkirnog prostora idealna je prilika za sve koji se želi upustiti u lukrativan posao iznajmljivanja.

 

400 m2

Kuća

 

839 m2

Zemljište

 

10

Spavaće sobe

 

1.300.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20665

Oznaka

Ključne osobine

  • Tražena lokacija u Rovinju
  • Plaža 300 m
  • 11 Spavaćih soba │ 10 Kupaonica
  • 1 Vlasnički sedmerosobni stan│ 2 Jednosobna apartmana│ 2 Studia
  • Obnovljeno 2016. g.
  • Parkiralište za više automobila
 

Opis

Izgrađena tik uz staru borovu šumu, u atraktivnom kvartu nedaleko plaže, ova kuća sa prostranim vlasničkim stanom, četiri apartmana, dobro zaklonjenim vrtom i obiljem parkirnog prostora idealna je prilika za sve koji se želi upustiti u lukrativan posao iznajmljivanja. Vlasnički stan raspolaže s čak 7 spavaćih soba te zauzima čitav prvi kat i potkrovlje, dok se turistički apartmani nalaze u suterenu i prizemlju. Kuća je pogodna za cjelogodišnji boravak, naime opremljena je s centralnim grijanjem, a svi stanovi su klimatizirani.

Ova očaravajuća nekretnina udaljena je samo 300 metara od plaže, pružajući vam mogućnost da svakodnevno uživate u osvježavajućim morskim povjetarcima. Svojom povoljnom udaljenosti od samo 15 minuta hoda od centra grada, ova nekretnina predstavlja savršen spoj prirodnog mira i blizine urbanog života. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ove idilične nekretnine koja nudi sve što vam je potrebno za opuštajući i udoban život u prekrasnom Rovinju. Kontaktirajte nas kako bismo vam omogućili razgledavanje i saznali više detalja.
slika
Jugozapadna fasada
slika
Sjeveroistočna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Suteren

slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
1.300.000 €
Cijena
39.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
1.339.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail