loading...
4 KM OD MORA

Kuća s ovećim zemljištem nedaleko Rovinja

Status Na prodaju
U okolici Rovinja je na prodaju ova kuća s ovećim zemljištem čija površina iznosi 6.578 m2. Zemljište se nalazi na području predviđenom za golf teren i prateće ugostiteljske objekte - aparthotele, hotele i apartmane.

 

46 m2

Kuća

 

6.578 m2

Zemljište

 

1

Spavaća soba

 

340.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20598

Oznaka

Ključne osobine

  • Predivna lokacija blizu Rovinja
  • Na području budućeg golf igrališta
  • Previđeno za hotele, aparthotele i apartmane
  • Plaža 4 km; Bale 6 km; Rovinj 7,5 km; Pula 29 km
  • Voda i struja 500 m; asfalt 500 m; septička jama
 

Opis

U okolici Rovinja je na prodaju ova kuća s ovećim zemljištem čija površina iznosi 6.578 m2. Zemljište se nalazi na području predviđenom za golf teren i prateće ugostiteljske objekte - aparthotele, hotele i apartmane. Prije početka gradnje mora se usvojiti urbanistički plan uređenja i ishoditi građevinsku dozvolu.
 
Zemljište je ograđeno starim suhozidom. Ukupna površina zemljišta u koju je uključena i površina ispod kuće iznosi 6.578 m2. Kuća je izgrađena u 90-im godinama 20. stoljeća. Najbliža plaža udaljena je samo 4 km.

Lokacija

Kuća se nalazi usred zelenila. Udaljenost od obližnjeg Rovinja u kojemu se nalaze trgovine, kafići, banke, škole, pošta, muzej, župna crkva, trgovački centar, marina, gostionice i restorani iznosi 7,5 km. Najbliža plaža udaljena je samo 4 km. Prirodne i kulturne znamenitosti u široj okolici:
- 7 km posebni ornitološki rezervat Palud močvarno je područje u kojem obitava više od 250 vrsta ptica; nalazi se južno od Rovinja;
- 10 km park šuma Zlatni Rt s brojnim prirodnim plažama i dugačkom šetnicom pogodna je za razne sportske aktivnosti i
- 21 km potopljena kanjonska dolina - Limski zaljev jedan je od najlepših krajolika Istre; poznat je po uzgoju riba i školjkaša.
 
Udaljenost do najbližeg ulaza na autocestu (Kanfanar) iznosi 20 km, a do najbliže zračne luke Pula 34 km. Udaljenosti od ostalih mjesta: Bale 6 km, Pula 29 km, Zagreb 251 km, Beč 570 km i München 588 km.
 
slika
Južna fasada
slika
Pogled iz jugoistoka
slika
Pogled iz zapada
slika 
slika
Pogled sa sjevera
slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
340.000 €
Cijena
10.200 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
350.200 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail