loading...

Svetvinčenat, kamena kuća sa stajom

Status Dodano prije dva mjeseca
Ova rustikalna kamena kuća savršeno se uklapa u mirno seosko okruženje, stvarajući idealnu atmosferu za opuštanje i bijeg od svakodnevice.

 

84 m2

Kuća

 

867 m2

Zemljište

 

2

Spavaće sobe

 

175.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20446

Oznaka

Ključne osobine

  • Svetvinčenat 6 km
  • Malo selo u kojemu vladaju mir i tišina
  • Fažana 17 km - Pula 22 km - Rovinj 30 km
  • Kamena kuća sa mnogo karaktera
  • Jugozapadna orijentacija
  • Veliko dvorište puno zelenila
 

Opis

Ova rustikalna kamena kuća savršeno se uklapa u mirno seosko okruženje, stvarajući idealnu atmosferu za opuštanje i bijeg od svakodnevice. Smještena je u općini Svetvinčenat, poznatom središtu Istre zbog svog srednjovjekovnog dvorca i prekrasnog renesansnog trga. Položaj kuće je povoljan za izlete jer su najbliže plaže u Fažani i Peroju udaljene samo oko 18 km, a do centra Pule i Rovinja treba samo 30 minuta vožnje automobilom.

Kuća je djelomično obnovljena, ali većim dijelom zadržala je svoj izvorni šarm, s vidljivim masivnim kamenim zidovima i impresivnim tradicionalnim ulazom kroz kameni baladur.

Uz kuću se nalazi staja, a cijelo imanje prostire se na zemljištu od 867 četvornih metara. Budući da je kuća izgrađena uz istočnu granicu imanja, dvorište se proteže prema jugozapadu, čineći ga većim nego što se može pretpostaviti. Još jedna prednost ovog položaja je jugozapadna orijentacija koja donosi obilje svjetla i pogled na šume s druge strane ceste.

Kuća ima pristup vodi i struji, te se direktno može pristupiti s asfaltirane ceste koja prolazi uz zapadnu granicu imanja.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
175.000 €
Cijena
5.250 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
180.250 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail