loading...
IDEALNO ZA VEĆU OBITELJ

Nova vila u okolici Rovinja

Status Na prodaju
Ova moderno uređena vila nalazi se u okolici Rovinja, pitoresknog gradića poznatog po svom primorskom šarmu.

 

387 m2

Kuća

 

934 m2

Zemljište

 

4

Spavaće sobe

 

895.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20299

Oznaka

Ključne osobine

  • Suvremeno uređena nova vila s mirnim zadnjim dvorištem
  • Velikodušan dnevni prostor sa prostranom blagovaonom
  • Kuhinja sa ugrađenim uređajima
  • Četiri spavaće sobe i dvije kupaonice na prvom katu
  • Interijer je odlično predstavljen
 

Opis

Ova moderno uređena vila nalazi se u okolici Rovinja, pitoresknog gradića poznatog po svom primorskom šarmu.Smještena na mirnom području nedaleko Rovinja, ova kuća nudi mnogo unutarnjeg prostora te je za idealna za veću obitelj. Dok se približavate kući, dočekat će vas dobro njegovan vrt, pružajući privatan i miran vanjski prostor. Možete primijetiti i prekrasan pogled na more koji se pruža s prvog kata. Vila ima četiri prostrane spavaće sobe, pružajući dovoljno smještaja za obitelj i goste. Svaka spavaća soba je ukusno namještena s modernim dodirom, osiguravajući udobnost i stil. Dodatno, kuća ima tri kupaonice, opremljene elegantnim namještajem i suvremenim sadržajima.

Jugozapadna orijentacija kuće osigurava obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana, osvjetljavajući stambene prostore i stvarajući topao i privlačan ambijent. Dizajn otvorenog koncepta besprijekorno povezuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, potičući osjećaj zajedništva i olakšavajući društvene interakcije. Kuhinja, raspoređena u dvije linije, nudi dovoljno radnog prostora što je čini snom svakog kuhara. Bilo da pripremate gurmanski obrok ili uživate u ležernom doručku, ova dobro opremljena kuhinja zadovoljit će sve vaše potrebe. Jedan od vrhunaca kuće je natkrivena terasa u prizemlju.

Ukratko, ova moderna vila u blizini Rovinja nudi prekrasan pogled na more, četiri spavaće sobe, tri kupaonice, jugozapadnu orijentaciju sa dovoljno sunčeve svjetlosti, dnevni boravak otvorenog koncepta sa stilskom kuhinjom i predivnu natkrivenu terasu u prizemlju. Pruža savršen spoj suvremenog dizajna, udobnosti i mirnog prirodnog okruženja.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Sjeveroistočno pročelje
slika 
slika 
slika
Jugoistočna fasada
slika 
slika
Jugozapadno pročelje
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Sjeverozapadna fasada

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

prilog
prilog
prilog
prilog
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
895.000 €
Cijena
26.850 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
921.850 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail