loading...

Jednosoban stan u Rovinju

Status Dodano prije mjesec dana
Ovaj jedinstveno dizajniran stan u Rovinju privlači pažnju svojom originalnom i osvježavajućom kombinacijom namještaja iz različitih razdoblja, živopisnim bojama zidova i bogatim ukrasima.

 

45 m2

Stan

 

1

Spavaća soba

 

1

Kupaonice

 

234.000 €

Cijena

 

A

En. certifikat

 

10683

Oznaka

Ključne osobine

  • 1 Spavaća soba | 1 Kupaonica
  • Jedno obilježeno parkirno mjesto
  • Etažni elaborat - Uporabna dozvola
  • Natkrivena terasa
  • Izgrađeno 2011. g.
  • Mirna stambena četvrt
 

Opis

Ovaj jedinstveno dizajniran stan u Rovinju privlači pažnju svojom originalnom i osvježavajućom kombinacijom namještaja iz različitih razdoblja, živopisnim bojama zidova i bogatim ukrasima. Glavna prostorija je živahni dnevni boravak koji se harmonično stapa s kuhinjom i blagovaonicom. Dok dnevni boravak dominira tamnom plavom bojom s kontrastnim detaljima, kuhinja i blagovaonica zrače svjetlošću i prozračnošću u bijeloj boji. Iz kuhinje se pruža izlaz na balkon, koji nudi udobno mjesto za opuštanje za dvoje. Spavaća soba odiše vedrim i dinamičnim stilom, a opremljena je prostranim bračnim krevetom. Kupaonica je funkcionalno dizajnirana s tuš kabinom.

Ovaj stan je iznimno praktičan jer se nalazi u prizemlju zgrade, s samo nekoliko stepenica udaljenosti od dvorišta. Za vlasnike stana osigurano je jedno parkirno mjesto, što dodatno olakšava pristup i mobilnost. Stan je udaljen manje od 3 kilometra od centra grada, dok je najbliža plaža udaljena oko 2.5 kilometra.

Blizina centra Rovinja čini ovu lokaciju idealnom za uživanje u mnogobrojnim plažama i sadržajima koje nudi ovaj mediteranski grad.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Etažni elaborat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
234.000 €
Cijena
7.020 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
241.020 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail