loading...

Rovinj, stan s pogledom na more

Status PRODANO
Ovaj potpuno renovirani stan s dvije spavaće sobe i jednom kupaonicom predstavlja idealan odabir za uživanje u prekrasnom pogledu na more i svim blagodatima koje pruža život u starom dijelu Rovinja.

 

38 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

250.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10682

Oznaka

Ključne osobine

  • Izvrsna pozicija u centru Rovinja
  • Pogled na more
  • 3. kat + Potkrovlje
  • 2 Spavaće sobe | 1 Kupaonica | 4 Kreveta
  • Temeljito obnovljeno 2014. g. (Stan)
  • Sav namještaj je uključen u cijeni
 

Opis

Ovaj potpuno renovirani stan s dvije spavaće sobe i jednom kupaonicom predstavlja idealan odabir za uživanje u prekrasnom pogledu na more i svim blagodatima koje pruža život u starom dijelu Rovinja. Smješten na trećem katu i u potkrovlju kamene kuće, stan nudi neometan pogled na more i stari grad iz dnevnog boravka i spavaće sobe.

Treći kat obuhvaća prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, jednu spavaću sobu i kupaonicu, dok se u potkrovlju, dostupnom elegantnim metalnim stepenicama, nalazi još jedna spavaća soba. Renoviran temeljito 2014. godine, stan se prodaje s kompletnim namještajem i opremom.

Ova nekretnina je izvrsna polazišna točka za istraživanje čarolija starog grada, budući da se u neposrednoj blizini nalaze razni sadržaji poput tržnice, ribarnice, kafića, pekarnica, pizzerija i vrhunskih restorana. Čuvena plaža Monte udaljena je svega 650 metara, dok do parka šume možete stići za manje od 15 minuta hoda.

Lokacija

Venecijanski utjecaj na pitoreskne gradiće uz more i bajkovita unutrašnjost čine Istru nezaobilaznom turističkom destinacijom te idealnim domom za sve one koji vole prirodni ambijent. Na zapadnoj obali Istre nalazi se pitoreskni Rovinj – poznat po romantičnoj starogradskoj jezgri, zaštićenoj park šumi Zlatni rt visoke estetske i botaničke vrijednosti, bogatoj gastronomskoj ponudi i primamljivim plažama. Odlična stambena zona u centru Rovinja, gdje se nalazi stan, u svojoj blizini nudi čitav spektar sadržaja:
More | Plaža Baluota 650 m
Usluge | Dućan 240 m - Kafić ili bar 200 m - Gostionica ili restoran 170 m - Osnovna škola 240 m - Dom zdravlja 700 m - Apoteka 700 m - Marina 300 m
Sport i zabava | Igralište za mali nogomet 750 m - Igralište za košarku 270 m - Javni bazen 2,6 km - Park šuma zlatni Rt 2,3 km
Mjesta u blizini | Bale 13 km - Kanfanar 17 km
Promet | Ulaz na autocestu Kanfanar 15 km - Zračna luka Pula 40 km
Zanimljivosti | Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
250.000 €
Cijena
7.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
257.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail