loading...
SAVRŠEN APARTMAN ZA DVOJE

Garsonijera u Poreču

Status Dodano prije tri mjeseca
Svjetla i prostrana garsonijera idealno je smještena na prvom katu moderne stambene kuće udaljene tek 700 m od plaže te 2,5 km od centra Poreča.

 

38 m2

Stan

 

700 m

More

 

1

Kupaonice

 

220.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10678

Oznaka

Ključne osobine

  • Odlična stambena zona
  • Plaža 700 m
  • 1. kat
  • Parkirno mjesto i spremište
  • Podno grijanje na struju
 

Opis

Svjetla i prostrana garsonijera idealno je smještena na prvom katu moderne stambene kuće udaljene tek 700 m od plaže te 2,5 km od centra Poreča. Garsonijera se prostire na zavidnih trideset i sedam četvornih metara, a prodaje se zajedno sa spremištem u podrumu i parkirnim mjestom u dvorištu.

Suvremeno oblikovanu zgradu odlikuje čisti dizajn, ravni krov i odlična orijentacija. Svakom stanu pripada po jedno parkirno mjesto opremljeno s utičnicom te spremište u podrumu.

Najvažnije prednosti ovoga stana su izvrsna lokacija i moderan dizajn, a budući da raspolaže s parkingom i spremištem ovaj stan se nameće kao idealna opcija za mladu obitelj ili kao stan za ljetovanje. Blizina mora te brojnih turističkih sadržaja po kojima je Poreč poznat dodatni su argumenti za kupnju ove privlačne garsonijere u jednom od najugodnijih gradova na Jadranu.

Lokacija

Venecijanski utjecaj na pitoreskne gradiće uz more i bajkovita unutrašnjost čine Istru nezaobilaznom turističkom destinacijom te idealnim domom za sve one koji vole prirodni ambijent. Na zapadnoj obali istarskog poluotoka smjestio se grad tisućljetne povijesti, Poreč – šarmantna stara jezgra obogaćena mozaicima i znamenitostima pod pokroviteljstvom UNESCO-a, tradicija uzgoja vina i maslina, lokalne namirnice, mirne uvale, duga obala i bogatstvo zelenila čine ga idealnim mjestom za život. Urbana lokacija u Poreču, gdje se nalazi stan, u svojoj blizini nudi čitav spektar sadržaja:
More | Plaža 700 m
Usluge | Dućan 200 m - Gostionica ili restoran 100 m - Osnovna škola 1,3 km - Vrtić 2,4 km - Dom zdravlja 2,3 km - Marina 3 km
Sport i zabava | Nogometno igralište 2,7 km - Igralište za košarku 1,3 km - Vodeni park Aquacolors 5,3 km - Adrenalinski park 22 km
Mjesta u blizini | Višnjan 10 km
Promet | Ulaz na autocestu Baderna 12 km - Sportska zračna luka Vrsar 13 km - Zračna luka Pula 58 km
Zanimljivosti | Geomorfološki spomenik prirode Jama Baredine 6,3 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Tlocrt | 1. kat
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
176.000 €
Neto cijena
44.000 €
PDV 25%
220.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail