loading...

Poreč, stan s dvorištem u blizini plaže

Status Nedavno dodano
Novi prizemni stan u atraktivnom dijelu Poreča prodaje se zajedno s dvorištem, parkingom i spremištem, a udaljen je svega 700 mora od mora i plaže.

 

102 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

412.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10676

Oznaka

Ključne osobine

  • Odlična stambena zona
  • Plaža 700 m
  • 2 Spavaće sobe | 2 Kupaonice | 4 Kreveta
  • Parkirno mjesto i spremište
  • Dvorište
  • Podno grijanje na struju
 

Opis

Novi prizemni stan u atraktivnom dijelu Poreča prodaje se zajedno s dvorištem, parkingom i spremištem, a udaljen je svega 700 mora od mora i plaže. Sa dvije spavaće sobe i dvije kupaonice stan je namijenjen za četveročlane obitelji koje na području Poreča traže suvremen stan na kvalitetnoj lokaciji. Ovaj stan, budući da se nalazi na najnižoj etaži, nudi određene prednosti, a to su velika terasa orijentiran na jug te odlična pristupačnost radi čega je ovaj stan primjeren i za slabije pokretne osobe. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica smješteni su u zajednički prostor površine 25 četvornih metara iz kojega velika balkonska vrata vode na terasu. Upravo je vanjski prostor najveći adut ovog stana, budući da se ovdje može smjestiti oveća sjedeća garnitura ili možda ležaljke sa sucobranima.

Suvremeno oblikovanu zgradu odlikuje čisti dizajn, ravni krov te veliki, uvučeni otvori na južnoj fasadi. Svakom stanu pripada po jedno parkirno mjesto opremljeno s utičnicom te spremište u podrumu. Izvrsna lokacija ove zgrade, kao i jednostavan pristup konkretnom stanu čine ga idealnim za starije, slabo pokretnije osobe ili za one nešto mlađe koji cijene veliku terasu i lakoću pristupa.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
329.600 €
Neto cijena
82.400 €
PDV 25%
412.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail