loading...
TERASA S POGLEDOM NA MORE

Rovinj, stan u prvom redu od mora

Status Na prodaju
Svijetao stan sa dvije spavaće sobe i dvije kupaonice udaljen je svega par minuta hoda od tržnice, a osvojiti će Vas s pogledom na more koji se pruža iz terase kao i s tri prozora u dnevnom boravku.

 

93 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

500.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10665

Oznaka

Ključne osobine

  • Pogled na more
  • Temeljito obnovljeno 2015/2016. godine
  • Mogućnost korištenja kao dva zasebna apartmana
  • Nekretnina za kupi i iznajmi
  • Izvrsna pozicija u centru Rovinja
  • Plaža 700 m
 

Opis

Svijetao stan sa dvije spavaće sobe i dvije kupaonice udaljen je svega par minuta hoda od tržnice, a osvojiti će Vas s pogledom na more koji se pruža iz terase kao i s tri prozora u dnevnom boravku. Stan karakterizira fleksibilan raspored, a sastoji se od dvije povezane cjeline – veća cjelina sadrži dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaću sobu i terasu, a manja se sastoji od garsonijere sa vlastitom kupaonicom i mini kuhinjom.

Budući da stan ima dvije kupaonice i zasebne ulaze u prostorije, može ga se koristiti kao cjelovito kao jedan stan s dvije spavaće sobe ili odvojeno kao dva manja stana. Treba spomenuti da se u predsoblju nalazi treći mokri čvor – wc sa praonicom koji mogu koristiti oba stana.

Bez obzira na način korištenja, buduće vlasnike će obradovati spoznaja da je stan nedavno temeljito obnovljen, pa prije useljenja trebaju samo donijeti kufere i voila.

Lokacija

Sa svojim uskim ulicama, starim kamenim kućama, srednjovjekovnim crkvama, beskrajnim vidicima na krajolik i more, simpatičnim malim dućanima, umjetničkim galerijama, vinskim barovima i osebujnom prirodom, Istra nije samo mjesto za posjetiti, već i mjesto za život! Mala uličica nedaleko centra Rovinja, idealna je za otkrivanje brojnih zanimljivosti i sadržaja u blizini stana:
More │ Plaža 700 m
Usluge │ Dućan 450 m - Gostionica ili restoran 200 m - Osnovna škola 290 m - Vrtić 650 m - Dom zdravlja 750 m - Apoteka 750 m - Marina 350 m
Sport i zabava │ Igralište za mali nogomet 1000 m - Igralište za odbojku 900 m - Igralište za košarku 290 m
Mjesta u blizini │ Pula 33 km - Poreč 34 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 15 km - Zračna luka Pula 40 km
Zanimljivosti │ Posebni ornitološki rezervat Palud 10 km
slika
Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Soba s terasom i kupaonicom
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Hodnik
slika 
slika
Soba s kupaonicom
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Kuhinja
slika
Zajednički hodnik
slika
Glavni ulaz

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
500.000 €
Cijena
15.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
515.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail