loading...
DRUGI RED DO MORA

Jednosoban stan u pitoresknom Rovinju

Status Na prodaju
Kreativno obnovljen stan Rovinju, nedaleko tržnice, sastoji se od suvremeno koncipiranog dnevnog dijela na trećem katu te spavaćeg dijela u potkrovlju.

 

45 m2

Stan

 

1

Spavaća soba

 

1

Kupaonice

 

270.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10662

Oznaka

Ključne osobine

  • Odlična lokacija nedaleko brojnih sadržaja
  • Jednostavan, skladno uređen interijer
  • 3. kat + Potkrovlje
  • 1 Spavaća soba │ 1 Kupaonica │ 3 Kreveta
  • Pogled na more
 

Opis

Kreativno obnovljen stan Rovinju, nedaleko tržnice, sastoji se od suvremeno koncipiranog dnevnog dijela na trećem katu te spavaćeg dijela u potkrovlju. Raspored stana izvrsno je posložen, radi čega se stječe dojam da je unutrašnost veća za 10-ak m2 od deklarirane.

Gornje etaža, na koju vodi spiralno stubište, se sastoji od spavaće sobe gdje na tri kreveta mogu prenoćiti čak četiri osobe.

Stan je izvrsno lociran, sa brojnim sadržajima udaljenim svega par koraka te ga preporučamo svima koji žele posjedovati karakteran stan u starom dijelu Rovinja.

Lokacija

Istra - spoj spektakularne plave obale i šumske, zelene unutrašnjosti koja predstavlja pravu oazu za svakoga tko bi želio ovdje pronaći svoj kutak pod suncem. Na zapadnoj obali Istre nalazi se pitoreskni Rovinj – poznat po romantičnoj starogradskoj jezgri, zaštićenoj park šumi Zlatni rt visoke estetske i botaničke vrijednosti, bogatoj gastronomskoj ponudi i primamljivim plažama.
More │ Plaža Baluota 500 m
Usluge │ Dućan 150 m - Kafić ili bar 180 m - Gostionica ili restoran 60 m - Osnovna škola 280 m - Vrtić 550 m - Apoteka 650 m
Sport i zabava │ Igralište za rukomet 900 m - Igralište za mali nogomet 900 m - Igralište za košarku 300 m - Javni bazen 2,7 km - Park šuma zlatni Rt 1,8 km
Mjesta u blizini │ Pula 33 km - Poreč 34 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 15 km - Zračna luka Pula 40 km
Zanimljivosti │ Posebni ornitološki rezervat Palud 10 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
270.000 €
Cijena
8.100 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
278.100 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail