loading...
TRAŽENA LOKACIJA

Obnovljeni apartman u centru Rovinja

Status Na prodaju
Smješten na prvom katu kamene kuće u jednoj od najpoznatijih Rovinjskih ulica, ovaj nedavno obnovljen apartman nameće se kao odličan izbor za sve one koji žele iz prive ruke saznati kako izgleda ležeran život u srcu mediteranskog gradića.

 

37 m2

Stan

 

1

Spavaća soba

 

1

Kupaonice

 

269.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10659

Oznaka

Ključne osobine

  • Temeljito obnovljeno 2023. g. (Stan)
  • 1 Spavaća soba │ 1 Kupaonica │ 2 Kreveta │ 2 Dopunska ležaja
  • 1. kat
  • Klimatizirano
  • Tražena lokacija u centru Rovinja
 

Opis

Smješten na prvom katu kamene kuće u jednoj od najpoznatijih Rovinjskih ulica, ovaj nedavno obnovljen apartman nameće se kao odličan izbor za sve one koji žele iz prive ruke saznati kako izgleda ležeran život u srcu mediteranskog gradića. Trendovski uređen interijer izveden je u prirodnim tonovima kao kombinacija drvenih tekstura, bijelih ploha i masivnih kamenih zidova. Ugodna velika sjedeća garnitura postavljena je u sredinu dnevnog boravka – ovdje se možete u miru odmoriti nakon lutanja kroz uličice starog grada. Drugi dio prostorije zauzela je kuhinja, uz koju je pult sa visokim barskim stolicama. Detalj koji privlači pažnju je nekadašnje ognjište, na čijem mjestu je trapezoidno udubljenje u zidu. Vlasnici su ga iskoristili da tamo smjeste oveći hladnjak, što je ostavilo više prostora za kretanje po stanu.

Spavaća soba, kojom dominira stari kameni zid, praktično je uređena te osim velikog kreveta sadrži i dva ormara. Ovdje ćete sigurno moći smjestiti svu ljetnu garderobu!

Kupaonica u toplim, smeđim tonovima sadrži sve što je potrebno za dotjeravanje prije večernjeg izlaska u grad.

Spomenimo i da je plaža Baluota udaljena tek nekolikom minuta hoda, a zaželite li se malo mira i prirode dovoljno je sjeti na brodić koji vozi na Crveni otok gdje možete u sjeni borova uživati u morskom povjetarcu.

Kupujete li nekretninu za iznajmljivanje u Rovinju, svakako pogledajte ovaj apartman koji će Vaše buduće gosti oduševiti opremom, lokacijom i idealnim smještajem na prvom katu!
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
269.000 €
Cijena
8.070 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
277.070 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail