loading...
IDEALNO ZA MLADI PAR

Garsonijera u centru Rovinja

Status PRODANO
Stilski uređena garsonijera idealna je za mladi par koji traži ukusno uređen stambeni prostor u samom centru Rovinja.

 

22 m2

Stan

 

300 m

More

 

1

Kupaonice

 

130.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10652

Oznaka

Ključne osobine

  • Potpuno opremljeno za iznajmljivanje
  • Kategorizacija: 3 Zvjezdice.
  • Obnovljeno 2022. g.
  • 2. kat
  • Sav namještaj je uključen u cijeni
 

Opis

Stilski uređena garsonijera idealna je za mladi par koji traži ukusno uređen stambeni prostor u samom centru Rovinja. Garsonijera je nedavno obnovljena 2022. godine, pružajući modernu i svježu atmosferu. Glavni središnji prostor je multifunkcionalan, kombinirajući kuhinju, blagovaonicu i udoban kauč koji se pretvara u krevet. Ova pametna raspodjela prostora omogućava maksimalnu iskoristivost i udobnost, bez žrtvovanja stila. Uz središnji prostor, garsonijera također ima kupaonicu koja je opremljena svim potrebnim sadržajima za udoban boravak.

Plaža Baluota udaljena je samo 300 metara od garsonijere, što vam omogućuje jednostavan pristup kristalno čistom moru i uživanje u sunčanom obalnom području. Aktivnosti u okolici uključuju mogućnosti za bicikliranje, kupanje na obližnjim plažama, istraživanje izvrsnih gostionica s lokalnim specijalitetima te posjete poznatim povijesnim lokalitetima. Parking je dostupan na javnom parkiralištu Valdibora udaljenom samo 300 metara od garsonijere, čime se osigurava siguran smještaj vašeg vozila.

Ova kreativno uređena garsonijera u centru Rovinja predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i praktičnosti. Ne propustite priliku da stvorite svoj dom u srcu ovog šarmantnog grada. Za više informacija i dogovor o razgledavanju, slobodno nas kontaktirajte.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
130.000 €
Cijena
3.900 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
133.900 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail