loading...
PARKIRNO MJESTO I DVORIŠTE

Rovinj, novi dvosoban stan

Status Dodano prije tri mjeseca
Ovdje je prilika za život u suvremenom stanu smještenom u prizemlju nove zgrade u Rovinju, udaljene svega par minuta hoda od prekrasne plaže.

 

116 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

486.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10622

Oznaka

Ključne osobine

  • Izvrsna pozicija u Rovinju
  • Miran rezidencijalni dio mjesta
  • Plaža 700 m
  • 2 Spavaće sobe | 2 Kupaonice | 4 Kreveta
  • Natkrivena terasa 26,27 m2
  • Dvorište
  • Podno grijanje na struju
 

Opis

Ovdje je prilika za život u suvremenom stanu smještenom u prizemlju nove zgrade u Rovinju, udaljene svega par minuta hoda od prekrasne plaže. Ovaj novi stan nudi udobnost i praktičnost s dvije prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice, vlastitim dvorištem te jednim parkirnim mjestom.

Nalazi se u prizemlju moderne zgrade koja se sastoji od ukupno šest stanova, devet parkirnih mjesta i šest spremišta u podrumu. Svaka etaža nudi dva prostrana stana, a svaki od njih ima prostranu terasu koja se pruža iz open space dnevnog boravka povezanog s kuhinjom i blagovaonicom.

Iako većina stanova već ima svoje vlasnike, još uvijek je dostupan ovaj dvosoban stan u prizemlju, koji osim terase nudi i vlastito dvorište od 64 m2. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, natkrivene terase od 26 m2 i open space dnevnog boravka od 46 m2.

Opremljen je suvremenim sadržajima kao što su električno podno grijanje, PVC stolarija, motorizirane rolete i moderne podne obloge, osiguravajući udobnost i učinkovitost.

Lokacija na rubu naselja pruža miran ambijent, idealan za obitelji s djecom koje mogu uživati u sigurnom igranju na otvorenom. U blizini se nalazi vrtić, a plaža je udaljena samo oko 700 metara, dok je centar grada udaljen dvadesetak minuta hoda, čime se osigurava praktičnost i pristupačnost svim potrebnim sadržajima. Ovaj stan nudi idealan spoj udobnosti, funkcionalnosti i kvalitete života u jednom od najljepših gradova na obali.
slika
Dvorište i natkrivena terasa su zamišljeni kao nadogradnja dnevnom boravku
slika 
slika
Otvorenost terase i dvorišta prema zapadu nudi dugo uživanje u kasno popodnevnom suncu uz piće po želji
slika 
slika
Zapadna fasada
slika 
slika
Južno pročelje
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Prizemlje
kompas
prilog
Glavni projekt
Podrum
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
486.000 €
Cijena
14.580 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
500.580 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail