loading...
Odlična lokacija nedaleko centra

Rovinj, dvosoban stan s pogledom na more

Status Dodano prije tri mjeseca
Praktičan stan s dvije spavaće sobe u Rovinju, udaljen svega par minuta hoda od centra grada i brojnih plaža u uvali Lone, nudi nezaboravan pogled na more i živopisnu starogradsku jezgru.

 

64 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

224.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10607

Oznaka

Ključne osobine

  • Pogled na more
  • 4. kat
  • Odlična stambena zona
  • 5 min. hoda od osnovne škole
  • Plaža Mulini 900 m
 

Opis

Praktičan stan s dvije spavaće sobe u Rovinju, udaljen svega par minuta hoda od centra grada i brojnih plaža u uvali Lone, nudi nezaboravan pogled na more i živopisnu starogradsku jezgru.

Svijetao i živopisan stan sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, i prostrane kupaonice s kadom, wc školjkom i bideom. Podovi su obloženi svjetlim keramičkim pločicama osim u sobama gdje je postavljen klasični masivni parket. Uz izmjenu ponekog komada namještaja i rasvjetnih tijela stan može bez velikih financijskih zahvata zablistati u modernom ruhu.

Obzirom na izvrsnu lokaciju ovaj stan preporučamo mladim, urbanim obiteljima kojima je od presudnog značaja blizina škole, sportskih sadržaja i centra.

Lokacija

Istra je plavo-zelena oaza isprepletena mrežom obiteljskih agroturizama, vinskih podruma s vinima autohtonih sorta, biciklističkim stazama te rajskim plažama. Nadaleko poznati istarski dragulj - Rovinj, nekada mala ribarska luka, a danas poznata turistička destinacija, s bezbroj šarenih kuća, šarmantnom rivom s ljupkim kafićima, prekrasnom lukom, idiličnim plažama i pučinskim otocima stvara ugođaj koji oduzima dah. Odlična stambena zona u Rovinju, gdje se nalazi stan, savršeno je ishodište za otkrivanje obližnjih atrakcija i sadržaja:
More │ Plaža Mulini 900 m
Usluge │ Dućan 100 m ▪ Kafić ili bar 230 m ▪ Gostionica ili restoran 500 m ▪ Osnovna škola 350 m ▪ Vrtić 800 m ▪ Dom zdravlja 1000 m ▪ Apoteka 1000 m ▪ Marina 1000 m
Sport i zabava │ Nogometno igralište 550 m ▪ Igralište za rukomet 500 m ▪ Igralište za košarku 500 m ▪ Park šuma zlatni Rt 1,1 km
Mjesta u blizini │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 18 km ▪ Pula 39 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 16 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 20 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
224.000 €
Cijena
6.720 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
230.720 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Miran Sinčić

S nama od 2012. godine
agent
 
Miran će rado s Vama komunicirati na talijanskom i engleskom te donekle na njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail